«Φωτιές» στο… παρά πέντε της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης άναψε η αποχώρηση της Ιωάννας Σπανού από την παράταξη Ζέρβα.

Η συνεδρίαση -η οποία θα έχει μοναδικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου του ΔΣ- φαίνεται πως είναι στον αέρα, καθώς η σύμβουλος η οποία απηύθυνε την πρόσκληση προς τους συμβούλους, δεν είναι πλέον μέλος της διοίκησης Ζέρβα.

Η πρόσκληση εστάλη από την κυρία Σπανού, διότι ήταν πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος από τη παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» με 1.268 ψήφους, προερχόμενη από την Τριανδρία.

Τώρα απαιτείται νέα πρόσκληση, αυτή τη φορά από τον Γ. Αβαρλή ο οποίος ήταν τρίτος σε ψήφους (812), και δεύτερος μετά τον Δρόσο Τσαβλή (1.069 ψήφους) τον οποίο, όμως, διέγραψε πρόσφατα ο Κ. Ζέρβας.

Πάντως, η αυριανή συνεδρίαση παραμένει «μετέωρη», μετά και την επιστολή των 11 δημοτικών συμβούλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, να μην παραστούν στην αυριανή τηλεδιάσκεψη

Να σημειωθεί ότι η πρόταση της διοικούσας παράταξης για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα είναι ο αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης.

Διαβάστε επίσης:

Δρ. Τσαβλής: Δεν παραιτούμαι για τα εμβόλια

Θεσ/νίκη: Την Κυριακή ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ