Τ. Παπαδοπούλου: Ο Σαίξπηρ στην γλώσσα του σώματος

Τ. Παπαδοπούλου: Ο Σαίξπηρ στην γλώσσα του σώματος

Ο χορός για εκείνη είναι ψυχοθεραπεία. Μάλιστα πρώτη φορά που χόρεψε ήταν στην Σχολή της Judith Neil. Ξέρει σίγουρα πως στον χορό δεν συγχωρούνται οι απουσίες από τα μαθήματα εκγύμνασης και πως δεν θα έκανε ποτέ έκθεση ζωγραφικής, γιατί είναι εντελώς ατάλαντη σε αυτό το κομμάτι. Η χορογράφος, χορεύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια των «Χορευτών του Βορρά» Τατιάνα Παπαδοπούλου, μιλάει στο Gr Times για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που έρχεται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 14 και 15 Φεβρουαρίου ως μια ωδή στον δραματικό έρωτα, αλλά τοποθετημένο στον σύγχρονο κόσμο και ορισμένος ξεκάθαρα από την γλώσσα του σώματος και μόνο.

Συνέντευξη στην Ελένη Σκάρπου

Με τους «Χορευτές του Βορρά» επιδιώκει και εύχεται να μην χάσουν ποτέ την έμπνευσή τους. Η Ελλάδα του 2020 της θυμίζει μια απ’ τα ίδια και αν είχε μαγικό ραβδί θα άλλαζε τα κατεστραμμένα της γόνατα. Κι αν περιμένετε την Τατιάνα Παπαδοπούλου να «μιλήσει» με τρόπο μελό για τον «Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» πλανάστε πλάνην οικτράν. Για εκείνη… οι λέξεις πολλές φορές δεν μπορούν να ειπωθούν γιατί είναι πολύ σκληρές και το μίσος μπορεί να σκοτώσει τον έρωτα. Στα μάτια της αν ο έρωτας ήταν χορευτική φιγούρα, θα ήταν ένα «full port de bras» παρμένο από το μπαλέτο. Όσο για το σώμα; Η ίδια ισχυρίζεται πως αν είχε φωνή, θα έλεγε «σταμάτα πιά… χρειάζομαι ξεκούραση».

ρωμαιος-ιουλιετα-ομμθ-τατιανα-παπαδοπουλου (1)

Γιατί Σαίξπηρ και γιατί «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»;

Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με κλασικά έργα, που πραγματεύονται διαχρονικά θέματα. Έχουμε κάνει μια μεταφορά στη σύγχρονη εποχή. Κάναμε στο παρελθόν Όσκαρ Ουάιλντ… «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» και «Τα γενέθλια της Ινφάντα» και είπα αυτή τη φορά να δούμε το πιο γνωστό αρχετυπικό δράμα. Πρόκειται για μια συσχέτιση του πως ήταν τότε μια οικογένεια που έκρινε πως θα ερωτευόταν κανείς ή πως θα αγαπηθεί κανείς και πως είναι τώρα σε μια κοινωνία με άξονα τον εργασιακό χώρο. Τώρα κρίνονται αλλιώς οι επιλογές. Ο CΕO μιας εταιρείας κρίνει πότε κάποιος θα παντρευτεί, θα φάει, θα πιεί κλπ.

Μπορεί η κίνηση να αποδώσει τις λέξεις του Σαίξπηρ, σε ένα έργο που έχουμε μάθει να ακούμε τουλάχιστον την χαρακτηριστικη φραση… «Ω Ρωμαίο, Ρωμαίο… γιατί να είσαι ο Ρωμαίος;

Εδώ λειτουργούμε με μότο «μην πιστεύεις στα μεγάλα λόγια, αλλά στις μεγάλες πράξεις. Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα το απέδειξαν ότι δεν ήταν μόνο λόγια. Πιστεύω πως μόνο το σώμα μπορεί να πει μεγάλα λόγια. Το καταλαβαίνουμε όταν κάποιος μας αρέσει σε μια παρέα και το σώμα μας πηγαίνει όλο και πιο κοντά του για να τον προσεγγίσει.

Πως επέλεξες να δώσεις σύγχρονο ύφος σε ένα τόσο παλιό έργο και που θέλεις να «σπρώξεις» το κοινό;

Στόχος ήταν να γίνουν παραλληλισμοί του τότε και του σήμερα και να δώσουμε το έναυσμα για σκέψη, για το που οδηγούμαστε ως κοινωνία. Η παγκοσμιοποιήση μας έμαθε να είμαστε όλοι το ίδιο. Πόσο σημαντικό όμως είναι ν’ αρχίσουμε να πιστεύουμε στον έρωτα, τη φιλία, τις διαπροσωπικές σχέσεις; Εδώ θα δούμε ξεκάθαρα τον τεχνοκρατισμό και το πως η επιτυχία αποτελεί την απολύτη ευτυχία.

Η επιτυχία είναι για σένα ευτυχία;

Εμένα προσωπικά μου προκαλεί ευτυχία η δημιουργία. Θέλω να εκφράζομαι μέσα από τη δουλειά μου και πάντα θέλω να περάσω το μήνυμά μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η δουλειά μου δεν είναι τόσο αφαιρετική όπως συνηθίζεται στον σύγχρονο χορό κι αυτό ίσως κάνει τα μηνύματα πιο κατανοητά στον κόσμο. Προσπαθώ κι εγώ όμως να ξεφύγω από το σύστημα και τον τεχνοκρατισμό.

ρωμαιος-ιουλιετα-ομμθ-τατιανα-παπαδοπουλου (2)

Σε μια εποχή όπως η δική μας θα επιβίωναν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα;

Είναι δύο άνθρωποι που φτάνουν στην αυτοκαταστροφή. Σήμερα θα μπορούσαν να επιβιώσουν ναι, χωρίς αυτό που νιώθουν να τους καταστρέψει. Πρέπει να πω εδώ ότι το ζευγάρι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας θα μπορούσε να είναι ένα ομοφυλόφιλο ή ένα αλλόθρησκο ζευγάρι. Άλλωστε όπως λένε όσοι με παρακολουθούν… οι ρόλοι μου είναι ερμαφρόδιτοι.

Όταν διάβασες-είδες πρώτη φορά «Ρωμαίο-Ιουλιέτα»… θυμάσαι πως είχες νιώσει;

Στα 17 μου, στην ακαδημία στην Αγγλία διδάχθηκα τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα ως ρεπερτόριο και ήξερα φυσικά και την ιστορία. Την είχα δει βέβαια από την πλευρά του κλασικού μπαλέτου και δεν με είχε συγκινήσει τόσο. Μικρότερη ήμουν μια αντιρομαντική τεχνοκράτισσα. Φέτος όμως το καλοκαίρι την διάβασα σαν πραγματικός αναγνώστης.

Θα χορογραφούσες άλλα θεατρικά δράματα κι αν ναι… ποια;

Θα ήθελα πολύ να χορογραφήσω κωμωδία, αλλά ειδικά στον σύγχρονο χορό είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια, ακόμη και στα δραματικά έργα έχω κωμικά στοιχεία. Σκέφτομαι πάντως πως άμεσα θα χορογραφήσω Τένεσι Ουίλιαμς και Όγκουστ Στρίντμπεργκ.

Τελικά στο Μέγαρο Μουσικής θα δούμε μια ιστορία αγάπης ή την κοινωνία που την περιβάλλει;

Θα δούμε μια κοινωνία που περιβάλλει μια ιστορία αγάπης. Το ερώτημα είναι αν η ιστορία αγάπης θα κυριαρχήσει κι αν στο τέλος πρωταγωνιστής θα είναι ο έρωτας. Δεν θα σας πω το τέλος, αλλά θα σας αρέσει σίγουρα.

ρωμαιος-ιουλιετα-ομμθ-τατιανα-παπαδοπουλου (3)

Οι «Χορευτές του Βορρά» για ποια πράγματα σε κάνουν περήφανη;

Είμαι περήφανη που οι «Χορευτές του Βορρά» δεν παλιώνουν κι ας έχουμε ξεκινήσει από το 1995 και μπορώ συχνά να τους ανανεώνω με φρέσκους ανθρώπους, σεβόμενοι πάντα και τους παλιούς μου συνεργάτες. Με κάνει περήφανη το ίδιο το γεγονός της δημιουργικής διαδικασίας. Πολύ συχνά οι χορογράφοι θέλουν να είναι πρωταγωνιστές. Νομίζω όμως ότι εγώ έχω ξεπεράσει την ματαιοδοξία αυτή του καλλιτέχνη. Μου αρέσει να δίνω χώρο σε νέους χορευτές.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια;

Θα κάνουμε παραστάσεις στην Αθήνα με τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Ίσως πάμε και σε κάποιες άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα δούμε. Περιμένουμε απαντήσεις για φεστιβάλ του εξωτερικού και σίγουρα θέλουμε να ξαναδούμε με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Motum», που ήδη έχει γίνει δύο χρονιές.

Λίγα λόγια για τους «Χορευτές του Βορρά»

Η ομάδα σύγχρονου χορού Χορευτές του Βορρά ιδρύθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη από την Τατιάνα Παπαδοπούλου και από τότε έχει παρουσιάσει πολυάριθμα έργα. Βασικοί σταθμοί στην καλλιτεχνική πορεία της ομάδας είναι η επιλογή της από καλλιτεχνικούς διευθυντές διεθνών φεστιβάλ του εξωτερικού για να εμφανιστεί στην 4η & 5η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι αλλεπάλληλες συμμετοχές της στα Δημήτρια Θεσσαλονίκης, στο 1o Φεστιβάλ Δάσους του ΚΘΒΕ, στο Sani Festival, Βalkan Arts Market, η συνεργασία της με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, η εμφάνισή της στην 11η Biennale Ευρώπης & Μεσογείου αλλά και η ανελλιπής παρουσία της στα φεστιβάλ χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Η τελευταία παραγωγή της ομάδας ήταν το «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ, που παρουσιάστηκε σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2018.

Χορευτές του Βορρά
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Τατιάνα Παπαδοπούλου
Υπεύθυνη ομάδας: Αρετή Κουτσικοπούλου

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα»
Χορογραφία: Τατιάνα Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, σε συνεργασία με τους χορευτές
Σύνθεση μουσικής & Μουσική επιμέλεια: Τηλέμαχος Μούσας
Δραματολόγος: Κατερίνα Διακουμοπούλου
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς
Βίντεο-Φωτογραφίες : Μάριος Σπύρογλου
Βοηθός σκηνοθεσίας: Ευδοκία Μιμιλίδη
Σχεδιασμός φώτων: Tρύφωνας Κεχαγιάς
Χορευτές: Γιώργος Βασιλόπουλος, Γαλήνη Γυρτάτου, Δέσποινα Λαγουδάκη, Ηρώ Κόντη, Δημήτρης Μαργαρίτης, Ηλίας Μπαγεώργος, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Στεφανία Σωτηροπούλου

Στην παράσταση συμμετέχει σε βίντεο ο Λεωνίδας Κακούρης

Η ομάδα χορού Χορευτές του Βορρά επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού για την περίοδο 2019-2020

Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Ώρα έναρξης 21:00

ρωμαιος-ιουλιετα-ομμθ-τατιανα-παπαδοπουλου (4)

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

08:0027/10

Γιατί σκότωσε σύζυγο και γιαγιά ο λέκτορας με το αρσενικό Ελλάδα ,Σημαντικά

07:5727/10

Oruc Reis: Παραμένει στον χώρο της παράνομης Navtex Βαλκάνια ,ΕΕ ,Σημαντικά

07:4527/10

Ηράκλειο Κρήτης: Διεθνείς πτήσεις έως τέλη Νοεμβρίου και ανοιχτά ξενοδοχεία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

07:3027/10

OAΣΘ: 71 νέα λεωφορεία μέσα σε 15 ημέρες Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:2527/10

Κορωνοϊός: Εφιάλτης για την Ευρώπη τα χιλιάδες κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

07:1527/10

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε καθημερινά; Health-Fitness ,Θέματα GR Times

07:0027/10

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη Ελλάδα ,Σημαντικά

23:5026/10

Κορωνοϊός-Νορβηγία: Αυστηρότεροι οι κανόνες για συναθροίσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4026/10

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή βουλευτών στον πρόεδρο της Βουλής για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

23:3526/10

Απομακρύνεται το Oruc Reis από τα ελληνικά νησιά Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

23:3026/10

Αυστρία: Ο Κουρτς καταδικάζει τις ύβρεις Ερντογάν κατά του Μακρόν Διεθνή

23:2726/10

Αναζητείται ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία στα Χανιά Ελλάδα

23:2026/10

Ρωσία: Το ρωσικό εμβόλιο προκαλεί ανοσία και σε άλλους κορωνοϊούς Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

23:1026/10

Υπ. Υγείας: Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για τις γυναίκες 49-50 ετών Ελλάδα ,Υγεία

23:0026/10

Κατάρ: Υπέβαλαν Αυστραλές επιβάτιδες πτήσης σε γυναικολογικό έλεγχο Διεθνή ,Κοινωνία

22:5026/10

Κορωνοϊός-Ολλανδία: 10.343 νέα κρούσματα κατά το τελευταίο 24ωρο Διεθνή

22:4026/10

ΕΕΚΕ: Να μειωθεί άμεσα ο ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

22:3026/10

Στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης η Σακελλαροπούλου Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

22:3026/10

ΒΕΑ: Στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με κεφάλαιο κίνησης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

22:2526/10

Δωρεάν rapid test στο Περιστέρι – Εντοπίστηκαν 31 κρούσματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:2026/10

Γαλλία-Κορωνοϊός: Υπό συζήτηση μία νέα καραντίνα Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

22:1026/10

Καταλονία: Ενδεχόμενο lockdown τα Σαββατοκύριακα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0926/10

Μαζικά rapid test σε σχολεία της Κοζάνης και της Καστοριάς Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0426/10

Λαμία: Πάρτι φοιτητών με περισσότερα από 100 άτομα (video) Ελλάδα ,Κοινωνία

22:0026/10

Βορίδης: 30 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση των αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

21:5026/10

ΔΝΤ: Ο κορωνοϊός επιδρά αρνητικά στις «πράσινες» επενδύσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

21:5026/10

Θεσ/νίκη: Νεαροί διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς και κατέληξαν στο τμήμα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:4026/10

Νεκρό από σφαίρα αγοράκι 3 ετών στα γενέθλιά του Διεθνή

21:4026/10

Τουρκία: Έκρηξη στην Αλεξανδρέττα από βομβιστή αυτοκτονίας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Διεθνή ,Κοινωνία

21:3026/10

Γερμανία: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν εναντίον Μακρόν Διεθνή ,Κοινωνία ,Πολιτική

21:1826/10

Χωρίς φανάρια λόγω βλάβης ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας Θεσσαλονίκη

21:1526/10

Τσίπρας σε Λαβρόφ: Να τερματιστεί αμέσως η τουρκική επιθετικότητα Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

21:1026/10

Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα Μουδανιά (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

21:0726/10

Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση 34χρονου από τα Εξάρχεια Ελλάδα

21:0026/10

Λευκορωσία: Δεν τους άφησαν να μπουν στη χώρα επειδή ήταν… γυμνασμένοι Διεθνή

20:5926/10

Σακελλαροπούλου: Έκφραση τιμής στην ιστορία της πόλης η επίσκεψή μου Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

20:5026/10

Εργαστήρια καλλιέργειας κάνναβης σε σπίτι στους Θρακομακεδόνες Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4426/10

Παρατείνεται η προθεσμία απόσυρσης των ταμειακών μηχανών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

20:4426/10

Οι τουρκικές προκλήσεις στο επίκεντρο για Μητσοτάκη και Ισραηλινό ΥΠΕΞ Πολιτική

20:4026/10

Γεωργιάδης: Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν ακριβά την ασυνειδησία τους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:3426/10

Φωτιά σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO) Ελλάδα

20:3026/10

Κορωνοϊός: Περισσότεροι από ένα εκατ. θάνατοι παγκοσμίως Κορωνοϊός

20:2026/10

Ινδία-Covid-19: 480 θάνατοι σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1526/10

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ αύριο στην Αθήνα Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1426/10

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο νέος πτωχευτικός κώδικας Πολιτική ,Σημαντικά

20:1126/10

Η Ελλάδα ακύρωσε τη Navtex στο Μυρτώο Πέλαγος την 29η Οκτωβρίου Ελλάδα ,Πολιτική

20:1026/10

Χαράτσι στα πλαστικά ποτήρια- Χρησιμοποίησε το δικό σου ποτήρι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

20:0026/10

Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του Κοινωνία

20:0026/10

Λάρισα: Κλείνουν τα σχολικά γυμναστήρια για εξωσχολικές δραστηριότητες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:5826/10

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν θέλοντας να κάνει… πικ νικ στα Βαρώσια! Διεθνή ,Πολιτική

19:4026/10

Κορωνοϊος-Εμβόλιο Sputnik-V: Χωρίς παρενέργειες το 85% Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:3826/10

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας Ελλάδα

19:3526/10

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε η μητέρα που μαχαίρωσε ο γιος της Ελλάδα

19:3026/10

Λιγότερο από το 4% του πληθυσμού της Γουχάν έχει αντισώματα Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

19:2026/10

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία Κοινωνία

19:1926/10

Κορωνοϊός: Στην κορυφή του χάρτη η Αττική – Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:1626/10

Φοβερό μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

19:1026/10

Σε λειτουργία η εφαρμογή «Κωδικοί Δημόσιας Διοίκησης» Κοινωνία

19:0026/10

Κυκλοφορεί το βιβλίο-οδηγός για όσους ταλαιπωρούνται από σκολίωση Ελλάδα

18:5026/10

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μόνο με ραντεβού η λειτουργία των ΚΕΠ Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

18:4526/10

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ με σποτάκι για τον Πτωχευτικό Νόμο-Αντίδραση Πέτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

18:4026/10

Μητσοτάκης σε Λαβρόφ: Ταραξίας με θρησκευτικό μανδύα η Τουρκία Πολιτική ,Σημαντικά

18:3126/10

Κορωνοϊός: 715 κρούσματα σήμερα – 7 νέοι θάνατοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3026/10

Προκήρυξη για 258 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης Όπλων-Σωμάτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:2426/10

Ανατροπή στο φονικό των Χανίων – Νεκρός και ο 82χρονος Ελλάδα

18:2026/10

Έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού και Χανίων- Κατασχέσεις αντικειμένων Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1026/10

Λαβρόφ: Τα προβλήματα επιλύονται βάσει του διεθνούς δικαίου Πολιτική

18:0026/10

Κορωνοϊός: Πόσο επηρεάζει η χρήση της ασπιρίνης Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5626/10

ΧΑΑ: Βουτιά των τραπεζικών μετοχών- Ο Γενικός κάτω από τις 600 Ελλάδα ,Οικονομία

17:5026/10

Ηράκλειο: Συνάντηση Λαμπρινού με τον Υφ. Τουρισμού Μανόλη Κόνσολα Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4026/10

Ρωσία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού κατέγραψε η χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:3026/10

Προκήρυξη για 160 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2026/10

Δίκη ΧΑ: Μεγαλύτερες ποινές ζητούν τα θύματα Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1826/10

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι κατά δύο γυναικών Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1026/10

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κοινωνία

17:0026/10

Αυγενάκης: Χάος και πάρτι παρανομίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (VIDEO) Αθλητισμός ,Πολιτική

16:5026/10

Έκκληση Βεργίδη στους πολίτες του Κιλκίς: Τηρείστε πιστά τα μέτρα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:4626/10

Τουρκία: Ακύρωση της Navtex για την 28η Οκτωβρίου Διεθνή ,Σημαντικά

16:4026/10

BENETH: Κλείνει πέντε καταστήματα στην Αττική Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:4026/10

Θεσσαλονίκη: 10 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή περίθαλψης παιδιών Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

16:3026/10

Ηλιόπουλος: Ακυρώθηκε ο σχεδιασμός της ΝΔ να περάσει ο πτωχευτικός στα κρυφά Ελλάδα ,Πολιτική

16:2126/10

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση οδηγεί σε αναγκαστική πτώχευση νοικοκυριά και μικρομεσαίες (VIDEO) Πολιτική

16:2026/10

Τραμπ: Για την αύξηση των κρουσμάτων φταίνε τα τεστ και τα ΜΜΕ Διεθνή

16:1826/10

Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη: Συζήτηση για Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

16:1026/10

Σταϊκούρας: Δόθηκαν 7 δισ. ευρώ μέσω Επιστρεπτέας Προκαταβολής Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

16:0326/10

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Τρεις συλλήψεις (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:0026/10

Ιωάννινα – Κορωνοϊός: Άμεσος ο κίνδυνος για υπαγωγή στην κατηγορία «4» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Περιφέρειες

16:0026/10

Χανιά: Silver Alert για τον σύντροφο της 80χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5026/10

Ν. Μηταράκης: Μείωση κατά 96% των μεταναστευτικών ροών στο τελευταίο εξάμηνο Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4026/10

Προϋπολογισμός: Έλλειμμα 7 δισ. ευρώ στο 9μηνο έφερε ο Covid Οικονομία

15:3026/10

Τζιτζικώστας: Ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

15:2026/10

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον νέο πρέσβη της Ινδίας Πολιτική

15:1326/10

Στη Θεσσαλονίκη η ΠτΔ: Φωτορεπόρτερ κατέβασαν τις φωτογραφικές μηχανές Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

15:1026/10

Πέτσας: Πολύ σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ