Θ. Καράογλου: Επίσκεψη στην “ΣΥΖΩΗ”

Θ. Καράογλου: Επίσκεψη στην “ΣΥΖΩΗ”

Ο Θεόδωρος Καράογλου, υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του συλλόγου “ΣΥΖΩΗ” για να ενημερωθεί για τις ανάγκες συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ο υφυπουργός βρέθηκε κοντά σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και σε παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, επισκεπτόμενος το παράρτημα του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο υφυπουργός συνεχάρη το προσωπικό του παραρτήματος του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει, κάνοντας ειδική μνεία στη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων που το στελεχώνουν, οι οποίες μετουσιώνονται σε έμπρακτη υποστήριξη των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

καραογλου-κοινωνικες-δομεσ2

Στις εγκαταστάσεις της ΣΥΖΩΗΣ, ο κ. Καράογλου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, κ. Νίκο Καζαντζίδη, για την οικονομική εκστρατεία που ξεκίνησε ο σύλλογος προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου που θα εξυπηρετεί την καθημερινή μετακίνηση των παιδιών στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Επιπροσθέτως, τον ξενάγησε στους χώρους και του ανέλυσε το πρόγραμμα που εφαρμόζεται για την εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στις δυο κοινωνικές δομές, ο κ. Καράογλου τόνισε πως: “Σήμερα βρέθηκα δίπλα σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν με υπερηφάνεια τα εμπόδια της ζωής. Σε συνανθρώπους μας που διαθέτουν αστείρευτα αποθέματα ψυχικής δύναμης, οι οποίοι πορεύονται με χαμόγελο και μας διδάσκουν ότι δεν πρέπει ποτέ “να το βάζουμε κάτω”. Το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρωγός των προσπαθειών τόσο του παραρτήματος του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών όσο και της ΣΥΖΩΗΣ. Θα ενεργοποιήσουμε και θα ευαισθητοποιήσουμε κάθε κομμάτι της κοινωνίας μας που μπορεί να στηρίξει τις υπάρχουσες ανάγκες, στέλνοντας το μήνυμα ότι κανένας δεν είναι μόνος”.

καραογλου-κοινωνικες-δομεσ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top