Θεσ/νίκη: «Επιτέλους εμβολιαστήκαμε» – Με ανυπομονησία και χαμόγελο οι 30-39 (VIDEO)

Θεσ/νίκη: «Επιτέλους εμβολιαστήκαμε» – Με ανυπομονησία και χαμόγελο οι 30-39 (VIDEO)

«Επιτέλους εμβολιαστήκαμε» είναι τα λόγια τα οποία χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-39 και έσπευσαν σήμερα για να κάνουν το εμβόλιο.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, από το εμβολιαστικό κέντρο της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, σήμερα το πρωί, όσοι ολοκλήρωσαν την διαδικασία ανέφεραν ότι περίμεναν με ανυπομονησία να φτάσει αυτή η στιγμή και προέτρεψαν τους πάντες να κλείσουν ραντεβού για να «θωρακιστούν» απέναντι στην πανδημία.

Όσον αφορά για το αν είχαν επιφυλάξεις σχετικά με το εμβόλιο της Astra Zeneca το οποίο έκαναν, επισήμαναν ότι δεν υπήρχαν καθώς περίμεναν πώς και πώς να έρθει η σειρά τους.

«Επιτέλους εμβολιάστηκα! Περίμενα πολύ καιρό, αλλά είχαν σειρά άλλοι. Επιτέλους ήρθε και η δικιά μου ώρα και με την πρώτη ευκαιρία έκλεισα ραντεβού και το έκανα (σ. σ. εμβόλιο) σήμερα», ανέφερε βγαίνοντας από το εμβολιαστικό κέντρο και έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά, ο Ρομπέρτο.

«Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Ήθελα να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης όσο το δυνατόν νωρίτερα, να προστατεύσω τον εαυτό μου, τους συμπολίτες μου και χαίρομαι πολύ ήρθε αυτή η ημέρα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, την Παρασκευή θα εμβολιαστεί και η σύζυγός του ενώ προέτρεψε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ηλικία του να σπεύσουν και αυτοί.

«Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τη δικιά τους υγεία αλλά για την υγεία όλων, και για να μπορέσουμε να βγούμε από τα σπίτια μας που είμαστε κλεισμένοι τόσο καιρό, το συντομότερο δυνατόν», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο Βασίλης λίγο πριν εισέλθει στο εμβολιαστικό κέντρο, περίμενε και ο ίδιος με ανυπομονησία να φτάσει η σειρά του, για αυτό δεν έχασε καθόλου χρόνο και έκλεισε αμέσως ραντεβού. «Είχα πολύ μεγάλη ανυπομονησία γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό», τόνισε. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχει τη δυνατότητα η δική μας ή γενιά να κάνει αυτό το σπουδαίο βήμα για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Είμαι ευτυχισμένος που έχω τη δυνατότητα να εμβολιαστώ τόσο σύντομα και άμεσα», πρόσθεσε.

Επισήμανε δε, ότι δεν είχε «τον παραμικρό ενδοιασμό» καθώς όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή και εγκεκριμένα. «Οι κίνδυνος να κολλήσεις κορωνοϊό είναι πολλαπλάσιος. Σημασία έχει να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα τείχος ανοησίας για όλη την κοινωνία και να προχωρήσουμε μπροστά κερδίζοντας πίσω τις ζωές μας», είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς στη συνέχεια για την άποψη που έχουν οι άνθρωποι που ανήκουν στην δική του ηλικιακή ομάδα, σημείωσε, ότι πρέπει να ακούμε και να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς. «Αυτό που εισπράττω από τους συνομήλικους μου, είναι το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επιτέλους μπορούμε να εμβολιαστούμε και εμείς».

«Πώς και πώς» και χωρίς κανέναν ενδοιασμό , όπως είπε, περίμενε να έρθει η σειρά του και ο Θωμάς ο οποίος έσπευσε σήμερα το πρωί για να κάνει το εμβόλιο, επισημαίνοντας και εκείνος ότι είναι σημαντικό να πάνε όλοι να εμβολιαστούν. Η διαδικασία κράτησε πέντε λεπτά, ενώ χρειάστηκε να περιμένει ένα τέταρτο για να μπορέσει να αποχωρήσει.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσαν:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ