Θεσ/νίκη: Στους… δρόμους για την επιβίωση τους οι σχολές οδηγών (VIDEO)

Θεσ/νίκη: Στους… δρόμους για την επιβίωση τους οι σχολές οδηγών (VIDEO)

Μεγάλη κινητοποίηση, με βασικό αίτημα την οικονομική ενίσχυση τους ώστε να επιβιώσουν, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη, δεκάδες ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και εκπαιδευτές.

UPDATE: Σε εξέλιξη η μηχανοκίνητη πορεία των εκπαιδευτών οδηγών

Αυτή την ώρα μέσω της οδού Βασιλίσσης Όλγας κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης και αναμένεται αντιπροσωπεία τους να παραδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατόπιν διαβουλεύσεων η αστυνομία επέτρεψε μόλις 10 αυτοκίνητα να κατευθυνθούν προς το ΥΜΑΘ, κάτι στο οποίο αντέδρασε η πλειοψηφία αποφασίζοντας να μη μεταβεί καθόλου. Πάνω από 200 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην αυτοκινητοπομπή θα φτάσουν μέχρι το ύψος του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και από εκεί θα επιστρέψουν προς την περιοχή του ΙΚΕΑ μέσω της παραλιακής.

Όπως τονίζουν είναι εδώ και μήνες κλειστοί, με εντολή της κυβέρνησης και λόγω της πανδημίας, τα έσοδα τους είναι μηδενικά, τα έξοδα τρέχουν, και οι ενισχύσεις που έχουν λάβει μέχρι τώρα δεν επαρκούν ούτε στο ελάχιστο για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές.

Νωρίτερα οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών είχαν συγκεντρωθεί στο ΙΚΕΑ, από πάρα πολλές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ακόμη και από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ