Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκε η κίνηση στο Καπάνι – Που κυμαίνονται οι τιμές (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκε η κίνηση στο Καπάνι – Που κυμαίνονται οι τιμές (ΦΩΤΟ)

Για τα ψώνια της “τελευταίας στιγμής” έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι έσπευσαν από νωρίς το πρωί οι Θεσσαλονικείς στην αγορά Καπάνι στο κέντρο της πόλης.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Οι τιμές φέτος μπορεί να κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και να είναι προσιτές, όμως οι καταναλωτές ψωνίζουν τα απολύτως απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι, χωρίς να κάνουν υπερβολές, αφού θα περάσουν αυτές τις ημέρες αυστηρά οικογενειακά, καθώς δεν επιτρέπονται οι γιορτινές συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων.

“Ο κόσμος αυξήθηκε από την αρχή της εβδομάδας και με τα δεδομένα που υπάρχουν πιστεύουμε ότι θα πάει καλά σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, και είμαστε αισιόδοξοι”, ανέφερε μιλώντας στο GRTimes.gr, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, Χρήστος Νικολόπουλος.

Με μια βόλτα στην μια από τις παλαιότερες υπαίθριες αγορές, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κρέας χοιρινό 3-4 ευρώ το κιλό, μοσχαράκι 4-7 ευρώ το κιλό, γαλοπούλα 6 ευρώ το κιλό, ενώ οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι κυμαίνονται λίγο κάτω από 8 ευρώ το κιλό.

“Ο κόσμος προτιμάει την αγορά Καπάνι γιατί ξέρει ότι όλα τα προϊόντα είναι νωπά και φρέσκα, οι τιμές είναι οι πιο χαμηλές που μπορεί να βρει στην πόλη, ενώ υπάρχει επάρκεια και παράλληλα μπορεί να βρει εύκολα ότι ψάχνει”, σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ