Θεσσαλονίκη: Ανέβηκε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου και άρπαξε λίρες και κοσμήματα

Θεσσαλονίκη: Ανέβηκε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου και άρπαξε λίρες και κοσμήματα

Δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος 19 συνολικά ατόμων από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Αναλυτικότερα:

– αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος 12 ατόμων και συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση ληστείας, μία περίπτωση διακεκριμένης κλοπής, επτά κλοπές σε δημόσιο χώρο (ήτοι δύο αρπαγές αλυσίδων, μία κλοπή αυτοκινήτου, μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτου, δύο κλοπές από ανασφάλιστα οχήματα, μία κλοπή τσάντας εντός χώρου επιχείρησης και μία περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας), που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα από 08-08-2018 έως 11-09-2021.

– Σχηματίσθηκαν δικογραφίες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, σε βάρος:

• 28χρονου Έλληνα, ο οποίος μέσα Δεκεμβρίου του 2020 αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος 2ου ορόφου στην περιοχή του Ευόσμου και αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα εισήλθε εντός και αφαίρεσε πέντε χρυσές λίρες και διάφορα κοσμήματα.

• Δύο αλλοδαπών ηλικίας 20 και 19 ετών, οι οποίοι τέλη Ιουνίου του 2021 διέρρηξαν κατάστημα στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από ταμειακή μηχανή.

• Δύο νεαρών Ελλήνων, διότι τον Αύγουστο του 2021 αφαίρεσαν από ανασφάλιστο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και μία πιστωτική κάρτα.

– Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινού με συνεργούς του, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, μία τραπεζική κάρτα, δύο κινητά τηλέφωνα και κλειδιά οικιών.

– Από το Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, η οποία τον Αύγουστο του 2021 αφαίρεσε από κατάστημα (σούπερ – μάρκετ) στην περιοχή των Διαβατών διάφορα προϊόντα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ