Θεσσαλονίκη: Αύξηση 30% στις κρατήσεις εισιτηρίων ΚΤΕΛ

Θεσσαλονίκη: Αύξηση 30% στις κρατήσεις εισιτηρίων ΚΤΕΛ

Αυξημένες κατά 30% καταγράφονται οι κρατήσεις εισιτηρίων για αυτή την εβδομάδα, έναντι της προηγούμενης, στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης μετά την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

Οι Θεσσαλονικείς έσπευσαν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μετά την ανακοίνωση για την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, ωστόσο, εκτιμάται ότι από αύριο αναμένεται αύξηση της επιβατικής κίνησης λόγω Σαββατοκύριακου.

Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε και άρχισε να επικρατεί η πληροφορία για άρση των περιορισμών στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις ταυτόχρονα με το «άνοιγμα» του τουρισμού στην Ελλάδα σήμερα, «ξεκίνησαν με θέρμη οι κρατήσεις εισιτηρίων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης», όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός του οργανισμού Στέφανος Τσόλης.

Κάποιοι, σύμφωνα με τον κ. Τσόλη, κλείνουν το εισιτήριό τους με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κοντά στην ημερομηνία που θα ταξιδέψουν σε κάποιο ελληνικό νησί ή ακόμη και στην πρωτεύουσα, ενώ άλλοι σπεύδουν να αξιοποιήσουν το «ελευθέρας» που ανακοινώθηκε και να ταξιδέψουν νωρίτερα. Ο ίδιος διατύπωσε την εκτίμηση ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πολλαπλασιαστούν οι κρατήσεις εισιτηρίων για χρήση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που όπως τόνισε «γίνονται κατά βάση ηλεκτρονικά». Υπενθύμισε δε, ότι η ανώτατη πληρότητα εντός των λεωφορείων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 65%, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Φωτογραφία Αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top