Θεσσαλονίκη: Χρήση του «Freedom Pass» στον ΟΑΣΘ και το 2022!

Θεσσαλονίκη: Χρήση του «Freedom Pass» στον ΟΑΣΘ και το 2022!

Το «Freedom Pass», η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα σε νέους 18 έως 25 ετών που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση κατά του κορωνοϊού, μπορεί να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, όμως οι κάτοχοι της μπορούν να ωφεληθούν πραγματοποιώντας μετακινήσεις με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και το 2022!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τον μήνα Ιανουάριο, για το πρώτο τρίμηνο του 2022, για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμα και για όλο το 2022.

Έτσι, πριν να λήξει το «Freedom Pass», μπορεί κάποιος να αγοράσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών και, πληρώνοντας φέτος, να τη χρησιμοποιήσει του… χρόνου!

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι της άυλης χρεωστικής κάρτας, μπορούν να την χρησιμοποιούν και για την αγορά προτυπωμένων εισιτηρίων, ακόμα και για την εξόφληση προστίμων.

Οι συναλλαγές στα εκδοτήρια γίνονται με ενεργοποίηση λειτουργίας NFC στα κινητά τηλέφωνα, με χρήση ψηφιακών πορτοφολιών Apple Pay (για συσκευές iOS) ή Google Pay (για συσκευές Android), καθώς και μέσω εφαρμογής της τράπεζας που έχει επιλέξει ο κάτοχος της κάρτας.

Επισημαίνεται ότι, τα ποσά του «Freedom Pass» που δεν δαπανηθούν έως 31 Δεκεμβρίου, θα επιστραφούν στο Ελληνικό Δημόσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιαπωνία-Κορωνοϊός: Ταξιδιώτης από Ιταλία το τρίτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον

Θεσσαλονίκη: Πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου (VIDEO)

Γ. Οικονόμου: Επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις και ποιοτικές θέσεις εργασίας για τους νέους

AstraZeneca: Η επόμενη πανδημία ενδέχεται να είναι πιο φονική

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε στα Προπύλαια το μαθητικό συλλαλητήριο

Σταϊκούρας: Επιβεβαιώνεται η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top