Θεσσαλονίκη: Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες η Δημοτική Αστυνομία (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες η Δημοτική Αστυνομία (VIDEO)

Με την παράδοση δωροεπιταγών και συσκευών αφύγρανσης σε κοινωφελή ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος προσφοράς σε ευπαθείς ομάδες, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

  • Άστεγοι

Οι δράσεις που σχετίζονται με την βοήθεια των αστέγων, ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου του 2020 με την καταγραφή των σημείων όπου ζουν άστεγοι, στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης. Κατόπιν, μέχρι και σήμερα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση εταιριών/καταστημάτων που προσφέρθηκαν να συνδράμουν στη δράση αυτή, διανέμονται σε εβδομαδιαία βάση, αναγκαία είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και τρόφιμα, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του καθενός προσωπικά.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Φαγητό σε άστεγους μοίρασε η Δημοτική Αστυνομία (VIDEO)

  • Δωρεά χρηματικού ποσού και τροφίμων

Ποσό που συγκεντρώθηκε με την πρωτοβουλία του ένστολου αλλά και του διοικητικού προσωπικού της υπηρεσίας, δωρισθήκε, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, στο Παιδικό Χωριό ΣΟΣ στο πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και στο Ελληνικό Παιδικό Χωρίο στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Επίσης, την ίδια περίοδο, μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε, μετατράπηκε σε τρόφιμα και δωροεπιταγές τα οποία δωρίστηκαν σε 10 οικογένειες που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τον COVID-19 και αποδεδειγμένα βρίσκονταν σε ανάγκη. Τέλος, τρόφιμα δόθηκαν και στο Ενοριακό συσσίτιο του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης.

  • Δωροεπιταγές σε κοινωφελή ιδρύματα

Ο κύκλος των κοινωνικών δράσεων των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου με την παράδοση δωροεπιταγών στο “Ορφανοτροφείο Θηλέων μέλισσα, ενώ, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν προσφορές δωροεπιταγών στο χαμόγελο του παιδιού και στο Παπάφειο ίδρυμα. Τέλος, δωρίστηκαν 3 αφυγραντήρες για τις ανάγκες του Δημοτικού ιδρύματος Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ