Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια του «Μασούτη» στο «Μακεδονία» από τον Αδ. Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ+Video)

Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια του «Μασούτη» στο «Μακεδονία» από τον Αδ. Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ+Video)

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης» εγκαινιάστηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Την κορδέλα των εγκαινίων του καταστήματος της αλυσίδας “Μασούτης” στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” έκοψε πριν από λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Toν Υπουργό υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Ιωάννης Μασούτης, μαζί με διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί, στο σημείο που βρίσκεται, μοχλό προώθησης των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Το κατάστημα της “Μασούτης” στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη θα είναι η βιτρίνα των ελληνικών προϊόντων σε εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται τη Μακεδονία.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε στη διάρκεια της πανδημίας με τον κ. Μασούτη, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που η κυβέρνηση, συνεργαζόμενη με τις επιχειρήσεις, κατάφεραν να λειτουργήσει αποτελεσματικά η αγορά. “Στηρίζουμε την προσπάθεια της “Μασούτης”, όπως στηρίξαμε και την προσπάθεια της Fraport για την αναβάθμιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων”, είπε ο κ. Γεωργιάδης.


Ο κ. Μασούτης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρουσία του στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος, αλλά και τις 9.000 εργαζομένους της “Μασούτης” για τις προσπάθειες που όλοι μαζί καταβάλλουν για την ανάπτυξη της Εταιρείας.

To κατάστημα, ξεκίνησε να λειτουργεί στις 11 Σεπτεμβρίου, σαν αποτέλεσμα της καινοτόμας συνεργασίας της  “Μασούτης “με την Fraport αφού για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένα σούπερ μάρκετ μέσα σε χώρο αεροδρομίου. Για τη δημιουργία του η εταιρεία “Μασούτης” επένδυσε 700.000 ευρώ και το φιλόδοξο στόχο υλοποίησης ενός πρωτοπόρου concept.

Το κατάστημα στο αεροδρόμιο δημιουργήθηκε στο πρότυπο των convenience stores, για να εξυπηρετεί όποιον ταξιδεύει για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, για τουρισμό, για αναψυχή. Το κατάστημα, που βρίσκεται στο χώρο των αφίξεων, στην έξοδο ‘2’, λειτουργεί όλη μέρα, συνεχόμενα από 7 το πρωί μέχρι 11 το βράδυ. Στα 93 τ.μ. του καταστήματος υπάρχουν  2.500 κωδικοί προϊόντων και , αν καταναλωτής κάνει την παραγγελία από εδώ, μπορεί να την παραλάβει σπίτι του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTIMES: Δηλώσεις του δ/ντή Ψηφιακού Μετασχηματισμού της “Μασούτης” κ. Σάββα Τορτοπίδη και δ/ντή Πωλήσεων κ. Γιάννη Συμεωνίδη.

Η “Μασούτης” ανοίγει φτερά για “Μακεδονία” και “Ελ. Βενιζέλος”

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ