Θεσσαλονίκη: Ενδιάμεσες εκπτώσεις 1-15 Νοεμβρίου

Θεσσαλονίκη: Ενδιάμεσες εκπτώσεις 1-15 Νοεμβρίου

Η ενδιάμεση φθινοπωρινή περίοδος των εκπτώσεων, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι από την 1η έως τη 15η Νοεμβρίου, ενώ προαιρετικά τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, 1/11/2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

“Με βάση την υπ’αριθ.πρωτ. Οικ.1473/12-11-2019 απόφαση τηςΑντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων που ίσχυαν για τη Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει.

 Για τα καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1η έως 15η Νοεμβρίου και από 1η έως 15η Μαΐου, μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επομένως, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου), με προτεινόμενο ωράριο 11 π.μ. – 6μ.μ”.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ