Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ανακατάληψης πλοίου μετά από τρομοκρατική επίθεση (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ανακατάληψης πλοίου μετά από τρομοκρατική επίθεση (VIDEO)

Μια εντυπωσιακή επίδειξη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην 85η ΔΕΘ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Συγκεκριμένα, άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) πραγματοποιούν επίδειξη ανακατάληψης πλοίου, το οποίο έχει δεχθεί τρομοκρατική επίθεση.

Την πρόβα για τη σημερινή επίδειξη σας είχε παρουσιάσει πρώτο χθες το GRTimes, με ρεπορτάζ του και με σκηνές που έκοβαν την ανάσα.

Τα συγχαρητήριά του για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, έδωσε στα στελέχη των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκης ο οποίος παρακολούθησε την επίδειξη.

Όπως είπε στόχος του υπουργείου είναι η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας αλλά και βελτίωση των συνθηκών των στελεχών του λιμενικού.

Δείτε τι είπε:

«Είναι ένα υποτιθέμενο σενάριο. Μακάρι να μη συμβεί ποτέ αυτό αλλά θέλω να διαβεβαιώσω ότι το λιμενικό σώμα είναι απολύτως έτοιμο» δήλωσε από την πλευρά του ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης.

Δείτε την επίδειξη:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ