Θεσσαλονίκη: Εργασίες από σήμερα στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16

Θεσσαλονίκη: Εργασίες από σήμερα στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16

Εργασίες θα εκτελούνται από σήμερα στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16, στο πλαίσιο των υπολειπόμενων εργασιών στην περιοχή, στη συμβολή της ΠΑΘΕ με την Εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους οδηγούς ότι οι εργασίες θα γίνονται στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Σε αυτή τη φάση, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται κανονικά από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ιδίου ρεύματος, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα εκτραπεί μέσω του προσωρινά διαμορφωμένου – ασφαλτοστρωμένου οδικού τμήματος της νησίδας. Επίσης η κίνηση των οχημάτων από και προς τους κλάδους του κόμβου που αποτελούν είσοδο και έξοδο για την περιφερειακή οδό και την Κεντρική αγορά θα διεξάγεται κανονικά από τις δεξιές λωρίδες. Το ανώτατο όριο ταχύτητας στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ μειώνεται σταδιακά στα 60 χλμ. την ώρα, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Όπως άλλωστε έγινε γνωστό, τα τμήματα του έργου που θα ολοκληρώνονται θα αποδίδονται σταδιακά στην κυκλοφορία. Η οριστική εκτροπή της κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, μέσω του προσωρινά διαμορφωμένου – ασφαλτοστρωμένου οδικού τμήματος της νησίδας, προγραμματίζεται για το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Άντριου αποποιήθηκε τους τίτλους του

Τροχαίο στη Βούλα: Νέα βίντεο από την τρομακτική σύγκρουση

Αθήνα: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγ. Μελετίου – Απεγκλωβίστηκε 60χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Λουκίδης: Νέα δεδομένα με τα αντιικά χάπια στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top