Θεσσαλονίκη: Έτοιμος ο νικητής πλειστηριασμού να αποσύρει την προσφορά για το σπίτι που χάνει 54χρονος! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Έτοιμος ο νικητής πλειστηριασμού να αποσύρει την προσφορά για το σπίτι που χάνει 54χρονος! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Να αποσύρει την προσφορά που κατέθεσε σε τράπεζα επιθυμεί ο νικητής του πλειστηριασμού που διενεργήθηκε για το σπίτι του 54χρονου στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιείται αυτή την ώρα από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, αναρχικών και του Σωματείου Συνταξιούχων «Η Συσπείρωση». Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από τραπεζικό υποκατάστημα επί της οδού Τσιμισκήστο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Να τονιστεί, πως τράπεζα προχώρησε σε πλειστηριασμό του μοναδικού σπιτιού τετραμελούς οικογένειας στην περιοχή των Συκεών, με τον πατέρα να είναι άνεργος και τη μητέρα να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με βαριά αναπηρία 75%.

Με την οικογένεια ο νικητής του πλειστηριασμού

Παρά τις αντιξοότητες, όπως τόνισε το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, Ηλίας Σμήλιος ο νικητής του πλειστηριασμού, που είναι ένας ιδιώτης, δήλωσε ότι δέχεται να απελευθερώσει το σπίτι, εφόσον η τράπεζα το δεχτεί.

Επιπλέον, η οικογένεια στέλνει το εξής μήνυμα μέσω του κ. Σμήλιου όπως θα δείτε και στο βίντεο του GRTimes.gr: «Ο πλειστηριασμός μπορεί και πρέπει να ακυρωθεί». Παράλληλα ο ίδιος συμπληρώνει πως το σπίτι θα μπει στα υπερχρεωμένα και έτσι θα μπορέσει η οικογένεια μα διατηρήσει την κατοικία της.

Για την υπόθεση μίλησε και ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων «Η Συσπείρωση», Βασίλης Παρτάλης. «Η κοινωνία θα κάνει κι αυτή με τη σειρά της, τη δουλειά της. Η κοινωνία δεν θα επιτρέψει να γίνει κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη λαϊκή κατοικία».

 

Εν συνέχεια, λίγο μετά τις 14:00 μ.μ. οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στην μεταξύ της Ι. Δραγούμη και Οπλοποιού φωνάζοντας συνθήματα κατά των τραπεζιτών και κρατώντας πανό.

Στο σημείο βρέθηκαν και Αστυνομικές Δυνάμεις, χωρίς να δυναμιτίσει το κλίμα. Έπειτα, από λίγα λεπτά τα μέλη των συλλογικοτήτων αποχώρησαν ειρηνικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σ. Δανιηλίδης για πλειστηριασμό: «Απαιτούμε από την τράπεζα να μπλοκάρει τη διαδικασία και να τον ακυρώσει»

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα σε σπίτι και επιχείρηση κινδυνεύει να μείνει 38χρονη με 2 ανήλικα – Παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον 54χρονο που χάνει το σπίτι του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top