Θεσσαλονίκη: Ουρές για ένα ποτό και… κρυφτούλι στα στενά (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ουρές για ένα ποτό και… κρυφτούλι στα στενά (VIDEO)

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν και αυτό το Σαββατόβραδο έξω από τα παραλιακά καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης. Σχεδόν σε όλα σχηματίζονταν πριν από λίγο ουρές πολιτών οι οποίοι περίμεναν για ένα ποτό.

Αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες και περιπολικά προσπαθούσαν να διαλύσουν το πλήθος κάνοντας συστάσεις με τα γνωστά ηχητικά μηνύματα.

«Παρακαλώ αποχωρήστε για να μην βεβαιωθούν πρόστιμα», έλεγαν στους θαμώνες οι οποίοι διαλύονταν στα… στενά όπου έσπευδαν να κρυφτούν για να αποφύγουν τα πρόστιμα. Και όταν απομακρύνονταν οι αστυνομικοί, οι νέοι, άνδρες και γυναίκες, επέστρεφαν στο ίδιο σημείο.

Ωστόσο κάποιοι δεν ήταν… τυχεροί και παρά το… κρυφτούλι στις κάθετες οδούς της Λ. Νίκης, θα κληθούν να πληρώσουν 300αρια!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ωστόσο, οι αστυνομικοί αποχωρούσαν, αφού έκαναν αυστηρές συστάσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:

Σε ένα από τα παραλιακά καφέ είχε συγκεντρωθεί, επίσης πολύς κόσμος που, όμως, στη θέα του περιπολικού έγινε… καπνός. Οι σειρήνες δεν χρειάστηκε ούτε καν να ηχήσουν…

Οι θαμώνες των καταστημάτων εστίασης στην οδό Μητροπόλεως, στην θέα των περιπολικών γίνονταν… “καπνός”, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην προλάβουν καν να προβούν σε συστάσεις. Περιπολικό ωστόσο παραμένει στο συγκεκριμένο σημείο διενεργώντας ελέγχους, χωρίς να έχει βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σε γνωστό καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε απασχολήσει χθες και σήμερα νωρίτερα το βράδυ την ΕΛ.ΑΣ, χρειάστηκε μόλις μία μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ώστε οι πολίτες να απομακρυνθούν άρον άρον από το σημείο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ