Θεσσαλονίκη: Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2021 – Ευχές Ζέρβα

Θεσσαλονίκη: Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2021 – Ευχές Ζέρβα

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το 2021 πραγματοποιείται αυτή την ώρα με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, με κύριο θέμα την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας ευχήθηκε το 2021 «να αποδειχθεί μια καλύτερη χρονιά με λιγότερα προβλήματα και λιγότερες και μικρότερες προκλήσεις για την πόλη και τη χώρα και όχι σαν και αυτές που βιώσαμε τόσο έντονα το 2020».

«Εύχομαι και ελπίζω το 2021 να είναι μια καλή και παραγωγική χρονιά για τις υποθέσεις της Θεσσαλονίκης, να ανακάμψουμε, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να προχωρήσουν όλα τα έργα και οι υποδομές που έχουν προγραμματιστεί. Εύχομαι να έχουμε μία παραγωγική χρονιά και στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, στην καρδιά των αποφάσεων, με συζητήσεις γόνιμες με προτάσεις, με διφωνίες αλλά και συμφωνίες. Εύχομαι όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των συνδημοτών μας. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες για να διασφαλίσουμε μια καλή πορεία έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καλώς όρισε στη συνέχεια τον νέο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη Ανάποδα», Κώστα Ξενόπουλο, καθώς η σημερινή συνεδρίαση είναι η πρώτη επίσημη. Θυμίζουμε ότι, ο κ. Ξενόπουλος αντικατέστησε τον Αντώνη Γαζάκη.

(σ.σ. φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ