Θεσσαλονίκη: Σε πλειστηριασμό ακίνητο- μπιζού στην Παύλου Μελά

Θεσσαλονίκη: Σε πλειστηριασμό ακίνητο- μπιζού στην Παύλου Μελά

Με τιμή πρώτης προσφοράς τις 690.000 ευρώ,  βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα ακόμη ακίνητο, κατάστημα σε οικοδομή διατηρητέας όψης, στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Σε μία εποχή που η αγορά του real estate έχει αρχίσει να παρουσιάσει έντονη κινητικότητα, πολλά αξιόλογα ακίνητα που βρίσκονταν σε χαρτοφυλάκια τραπεζών, αναζητούν ενδιαφερόμενους.

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στον αριθμό 26 της οδού  Παύλου Μελά, σε κτίριο  κατασκευής του 2005,  στο οποίο έχει διατηρηθεί η αρχική διατηρητέα όψη. Το κατάστημα διαθέτει συνολική επιφάνεια 210,10 τ.μ. και αποτελείται από ανώγειο κυρίας χρήσης με επιφάνεια 131,80 τ.μ., ημιυπόγειο κυρίας χρήσης επιφάνειας 56 τ.μ. και ημιυπόγειο βοηθητικής χρήσης 22,30 τ.μ..

Το ακίνητο έχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος του οπίσθιου ακάλυπτου χώρου επιφάνειας 36,50 τ.μ. Τα δυο επίπεδα του ακινήτου συνδέονται με εσωτερική σκάλα.

Το ακίνητο, που βρίσκεται σε μία γειτονιά με πολλά αξιόλογα καταστήματα λιανικής, εστίασης και γραφεία παροχής υπηρεσιών, είναι κατάλληλο για εμπορικό κατάστημα, υπηρεσίες και για οποιαδήποτε χρήση υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, εστιατόριο, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής κτλ.). Άλλωστε το κατάστημα βρίσκεται μόλις 100μ από την οδό Τσιμισκή, τον κυριότερο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στον οποίο ένας μεγάλος αριθμός πολυεθνικών και εθνικών εταιρειών λιανικού εμπορίου λειτουργούν τα καταστήματα τους.

Το ακίνητο θα πωληθεί μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό είναι η  Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις
14:00).

Το ακίνητο προωθεί κατ’ αποκλειστικότητα η Άτρια Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ,  συνεργαζόμενη εταιρεία της CBRE για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Προβλήματα υδροδότησης από σήμερα στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνουν σήμερα, Σάββατο rapid test

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Θεσσαλονίκη: Σε πλειστηριασμό ακίνητο- μπιζού στην Παύλου Μελά

Κ. Μητσοτάκης: Το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ