Θεσσαλονίκη: Σωλήνες, skateboard και λάστιχα φορτηγών στα νερά του Θερμαϊκού (ΦΩΤΟ +VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Σωλήνες, skateboard και λάστιχα φορτηγών στα νερά του Θερμαϊκού (ΦΩΤΟ +VIDEO)

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε σήμερα ο υποθαλάσσιος καθαρισμός του Θερμαϊκού από εθελοντές, στο ύψος – αυτή τη φορά – του Βασιλικού Θεάτρου και προς ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Οι δύτες έπεσαν στο νερό περίπου στις 7 το πρωί ενώ για άλλη μια φορά ανέσυραν αρκετά αντικείμενα. Ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά, είναι όπως φαίνεται και στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, τα μεγάλα λάστιχα φορτηγών και οχημάτων, ένας σωλήνας άνω των τριών μέτρων, ένα ακόμη πιάτο αλλά και σανίδες skateboard. Ούτε αυτή τη φορά έλειπαν τα βαριά αντικείμενα και τα μπάζα που εντοπίστηκαν στον βυθό του Θερμαϊκού.

Σημειώνεται, ότι αχινοί, καβούρια, μύδια και σφουγγάρια που ανασύρθηκαν μαζί με τα αντικείμενα οι εθελοντές φρόντισαν να επιστρέψουν ξανά στον βυθό.

Θυμίζουμε, ότι η δράση πραγματοποιείται από χθες, Τετάρτη, από εθελοντές της ομάδας «Beach Cleaning» και συμμετέχουν η επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η δράση για τον καθαρισμό της περιοχής γύρω από τον Λευκό Πύργο αναμένατε να ολοκληρωθεί το Σάββατο και γίνεται στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Καθάρισε σε βάθος». Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί ακόμα 24 δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ