Θεσσαλονίκη: Στην “Μπεχτσινάρ” πέρασε κτίριο γραφείων της ΑΕΓΕΚ ΑΕ

Θεσσαλονίκη: Στην “Μπεχτσινάρ” πέρασε κτίριο γραφείων της ΑΕΓΕΚ ΑΕ

Η «Pointers Property Services SA», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» προσέφερε τις υπηρεσίες της, σε άλλη μια σημαντική συμφωνία στον τομέα του realestate, στην περιοχή της Δυτικής Εισόδου της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στην απόκτηση από την «ΜΠΕΧΤΣΙΝΑΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.» κτιρίου γραφείων της «ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.».

Πρόκειται για 7όροφο κτίριο γραφείων, μεγέθους περίπου 2.000 τ. μ., επί της οδού  26ης Οκτωβρίου και Λήμνου 2, με περιμετρική θέα (το 100% από το 2ο έως τον 7οόροφο, εμβαδού  από 310τ.μ. ως 34Οτ.μ. ανά όροφο συν το 50% του 1ου ορόφου εμβαδού147τ.μ, με αποκλειστική χρήση της ταράτσας, υπόγειο με ράμπα για 2 θέσεις στάθμευσης 45τ.μ.,  2 κλιμακοστάσια, και ασανσέρ).

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Pointers Property Services AE»,  Δημήτρη Τσοκακτσίδη «το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική οδό μπροστά στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 2 λεπτών από το δικαστικό μέγαρο, στην περιοχή όπου λειτουργούν επίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε το γραφείο Κτηματογράφησης, τα εμπορικά κέντρα “Limani” & “PortoCenter” ενώ το 2023 αναμένεται να παραδοθεί και το κτίριο γραφείων “HUB26” . Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια εξαιρετική επιλογή επένδυσης με δυνατότητα σημερινών υψηλών αποδόσεων σε μια περιοχή που όλα συνηγορούν ότι αλλάζει μορφή με την επικείμενη αλλαγή χρήσεων γης, καθώς και την ολοκλήρωση εξαγγελθέντων, σημαντικών έργων υποδομής, που θα αλλάξουν το συνολικό τοπίο όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο. Η PointersPropertyServicesSA ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προώθησητου ακινήτου και την ανεύρεση του αγοραστή ικανοποιώντας απόλυτα τις προδιαγραφές και τις ανάγκες των εμπλεκόμενων μερών. Πιστοί στη γενικότερη φιλοσοφία του Ομίλου “Σαμαράς & Συνεργάτες”, συνεχίζουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα αναφορικά είτε με την κάλυψη των αναγκών ανεύρεσης ακινήτων, με συγκεκριμένα στοιχεία για ιδιαίτερες χρήσεις, είτε αξιολόγησης και προώθησης ακινήτων ειδικών χαρακτηριστικών».

Η «Pointers Property Services AE», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης, εκτίμησης και προώθησης ακινήτων, με άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που μπορεί να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top