Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στην Περιφερειακή

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στην Περιφερειακή

Συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή, οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης στο ρεύμα προς ανατολικά, στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, από τη συμβολή της Περιφερειακής με την Εγνατία οδό έως τη συμβολή κόμβου Κ6 Νεάπολης με την Περιφερειακή Οδό.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη (27/07), με ώρα έναρξης των εργασιών στις 6:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 2:00 μ.μ. (τις ημέρες εκτός Παρασκευής) και στις 12:00 μ.μ. (την Παρασκευή), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ο αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα (26/7) και την Τρίτη (27/7) είναι προγραμματισμένες εργασίες στην περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς δυτικά, επίσης, επί της δεξιάς λωρίδας και συγκεκριμένα από τον κόμβο Κ11 Πυλαίας – Πανοράματος έως τον κόμβο Κ6 Νεάπολης. Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 10 το πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ο αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ