Θεσσαλονίκη: Τηλεδιάσκεψη για την επέκταση και αναβάθμιση του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”

Θεσσαλονίκη: Τηλεδιάσκεψη για την επέκταση και αναβάθμιση του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”

Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την επέκταση του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κατά 14 στρέμματα, αλλά και την αναβάθμισή του, συμμετείχε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως έγινε γνωστό στην τηλεδιάσκεψη, ήδη, προχωρά η έγκριση 1,8 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, έχει συνταχθεί μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ εξετάστηκε η ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ, ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση των εγκαταστάσεων και άλλων 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον εξοπλισμό, με προμελέτη που προωθείται.

Παράλληλα εκφράστηκε η πεποίθηση ότι με την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων και τις λύσεις που θα δώσουν τόσο το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όσο και το νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, θα αλλάξει ριζικά ο Υγειονομικός χάρτης της Θεσσαλονίκης και θα καλυφθεί η περιοχή για αρκετές δεκαετίες.

Την τηλεδιάσκεψη οργάνωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης με τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Πάρι Μπίλλια, τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και τον διοικητή του Νοσοκομείου “Αγιος Παύλος” Οδυσσέα Κάτσακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε η καθαίρεση του αμιάντου στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος (VIDEO)

Γ. Οικονόμου: Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή για να σταθμίσει τα μεγέθη τις πανδημίας

ΟΠΑΠ Game Time μπάσκετ: Ο κόουτς Κυρίτσης σχολιάζει τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague

Θεσσαλονίκη: Συμμορία «άδειαζε» σπίτια όταν οι ένοικοι έλειπαν το Πάσχα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top