Θεσσαλονίκη: Βολές από τη Διοικούσα της ΝΔ για τις αφίσες Τσίπρα

Θεσσαλονίκη: Βολές από τη Διοικούσα της ΝΔ για τις αφίσες Τσίπρα

Την αντίδραση της Διοικούσας της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν οι αφίσες που αναρτήθηκαν σε σημεία της πόλης σχετικά με τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στη Νεάπολη.

«Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, ευαισθητοποιείται για το περιβάλλον. Σταματάνε τα πλαστικά μιας χρήσης, καλαμάκια, πιατάκια, ποτηράκια, σακούλες, προσπαθούμε όλοι για αποτελεσματικότερη ανακύκλωση. Είναι έγνοια όλων να καθαρίσουμε τα περιβάλλον. Όλοι για να προστατεύσουμε τα δάση μας και τις θάλασσές μας, να “το γυρίσουμε” στην κλιματική αλλαγή, να κάνουμε την κάθε μας συνήθεια, την κάθε πρακτική, φιλικότερη και βιώσιμη, να γίνει η καθημερινότητά μας αειφόρα.

Όλοι εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ: Γεμίσαν πάλι τη Θεσσαλονίκη με αφίσες. Που σίγουρα όπως και κάθε φορά θα τις αφήσουν να σαπίζουν και να ρημάζουν…», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Διοικούσα της ΝΔ Θεσσαλονίκης και προσθέτει: «Εμείς ένα μπορούμε να κάνουμε, ελπίζοντας πως θα περιορίσουμε την αφισορύπανση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: Να ενημερώσουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου, το απόγευμα, μιλάει ο κος Τσίπρας στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης. Ας ενημερωθεί ο κόσμος από εμάς, αν πρόκειται να σωθεί κάτι από την καθαριότητα του περιβάλλοντος την οποία καταστρέφει η αφισορύπανση και τα εγκαταλειμμένα πανό.

Ελπίζουμε ο κος Τσίπρας στην ομιλία του, να αναφερθεί στο… περιβάλλον. Στην κλιματική αλλαγή….Στην ανακύκλωση, στα πλαστικά μιας χρήσης, στην ηλεκτροκίνηση, στην αειφόρα παραγωγή ενέργειας και τον περιορισμό χρήσης ρυπογόνων καυσίμων όπως του λιγνίτη και του πετ-κοκ.

Δηλαδή σε αυτά που γίνονται σήμερα στη χώρα, αλλά που δεν οφείλονται σε εκείνον…».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ