Καλαμαριά: Θετικό κρούσμα σε σχολείο – Σε 14ήμερη καραντίνα οι μαθητές

Καλαμαριά: Θετικό κρούσμα σε σχολείο – Σε 14ήμερη καραντίνα οι μαθητές

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθητής Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του υποχρεωτικού self test που πραγματοποιείται για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό Λυκείου και ισχύει από την έναρξη της διά ζώσης λειτουργίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων από την Δευτέρα 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του GRTimes.gr, κατά τη διάρκεια της σημερινής σχολικής ημέρας (Πέμπτη 15 Απριλίου), οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να αποχωρήσουν από το σχολείο τους, λόγω ανίχνευσης θετικού κρούσματος στο σχολείο.

Οι μαθητές των τμημάτων της Γ’ Λυκείου ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών, λόγω της επαφής τους με το κρούσμα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, ήτοι Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.

Σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως, τουλάχιστον για συγκεκριμένα τμήματα της Γ’ Λυκείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές, από την έναρξη της δια ζώσης λειτουργίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, από την Δευτέρα 12 Απριλίου, προσέρχονται στο σχολείο τους με την σχολική κάρτα του αρνητικού διαγνωστικού τεστ που πραγματοποιούν το προηγούμενο βράδυ. Τα τεστ είναι απαραίτητα για την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα και την Πέμπτη.

 

Φωτογραφία αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ