Τιμητική πλακέτα σε Ζέρβα από εργαζομένους στο ΕΚΑΒ

Τιμητική πλακέτα σε Ζέρβα από εργαζομένους στο ΕΚΑΒ

Το δικό τους «ευχαριστώ» προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα για τις πρωτοβουλίες και το έργο του στο πλαίσιο της προσπάθειας να αντιμετωπιστεί η πανδημία είπαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με πλακέτα «για την πολύτιμη στήριξη, τον σχεδιασμό και το έργο που επιτελεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών κατά της covid-19 που παρέχονται τόσο στους πολίτες της Θεσσαλονίκης όσο και στο σύνολο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστο Αγγελίδη, που τον επισκέφθηκε μαζί με τον Ταμία της Ομοσπονδίας Χρήστο Βεντούλη.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζόμενων του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ εξήρε την προσφορά των υγειονομικών και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ για την καθημερινή μάχη που δίνουν απέναντι στον Covid-19.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ