Το έστρωσε μέσα σε λίγα λεπτά στην Περιστερά Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Το έστρωσε μέσα σε λίγα λεπτά στην Περιστερά Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Μίνα Αφεντούλη

Μέσα σε λίγη ώρα η πυκνή χιονόπτωση που πέφτει και στα ορεινά της ανατολικής Θεσσαλονίκης έντυσε στα λευκά το χωριό Περιστερά του Δήμου Θέρμης.

Σύμφωνα με τα αναφέρει στη σελίδα της στο facebook η Εθελοντική Ομάδα της Κοινότητας Περιστεράς έχει ήδη αρχίσει να το «στρώνει» και στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Ήδη μηχάνημα του Δήμου βρίσκεται καθοδόν για την Περιστερά προκειμένου να μην κλείσει η κεντρική οδική αρτηρία.

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα Κοινότητα Περιστεράς-Εθελοντική Ομάδα στο Facebook

Λίγο νωρίτερα η Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Αντωνίου του Δήμου Θέρμης είχε βγάλει έκτακτη ανακοινωση με την οποία ενημέρωνε για τα εξής:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που πρόκειται να λάβουν χώρα στην περιοχή σας ενημερώνουμε, ότι σε περίπτωση ανάγκης, οι κάτοικοι του Μονοπηγάδου μπορούν να προμηθευτούν σακκούλες με αλάτι από την Εκκλησία του χωριού, ενώ οι κάτοικοι του Αγίου Αντωνίου μπορούν να τις προμηθευτούν απο το Κοινοτικό Κατάστημα. Παρακαλούμε να παρλάβετε όταν και όσο χρειάζεστε με σκοπό να λάβουν όλοι σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης μπορείτε να τηλεφωνήσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με το τηλέφωνο: 2310467110 (Επιχειρησιακό Κέντρο Δήμου Θέρμης), στο κινητό τηλέφωνο της Προέδρου της Κοινότητας κυρία Πουρσανίδου, στο τηλέφωνο της Κοινότητας 2396041511,Γραμματέα της Προέδρου ή με κάποια από τις σελίδες της Κοινότητας.
Επίσης, θα ενημερώνεστε μέσα από την Επίσημη ομάδα του Συλλόγου Νεολαίας στο Viber, η οποία φτιάχτηκε για έκτακτες ενημερώσεις και περιστάσεις. Μπορείτε να γίνετε μέλη και να έρχεται αυτόματα ειδοποίηση!
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Κοινότητα
Πουρσανίδου Καλλιόπη

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ