Το Grand Hotel Palace επενδύει στην ασφάλεια και ποιότητα των υπηρεσιών του

Το Grand Hotel Palace επενδύει στην ασφάλεια και ποιότητα των υπηρεσιών του

Το βραβευμένο Grand Hotel Palace, αποτελεί το μεγαλύτερο 5* συνεδριακό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει συνολικά 253 δωμάτια και 7 σουίτες σε μοντέρνο και κλασικό design, κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου και 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Tα 65 πρόσφατα ανακαινισμένα Modern δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα με κάθε λεπτομέρεια για μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή, προσφέροντας φιλοξενία σύγχρονης αισθητικής ενώ τα Classic δωμάτια προσφέρουν την αίσθηση της διαχρονικής πολυτέλειας.

Η διοίκηση του Grand Hotel Palace αξιοποιεί την περίοδο αναστολής λειτουργίας του ξενοδοχείου, συνεχίζοντας το επενδυτικό πλάνο, προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες άνεσης και ασφάλειας, αναβαθμίζοντας περαιτέρω τις υποδομές, τους κοινοχρήστους χώρους και αίθουσες ώστε να υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους σε ένα ανανεωμένο και καλαίσθητο περιβάλλον.

Το Grand Hotel Palace παραμένει αφοσιωμένο στην ασφάλεια και την ευημερία των επισκεπτών και συνεργατών και θα λειτουργήσει σύμφωνα με συμβουλές και πρωτόκολλα που εκδίδονται από τοπικές και διεθνείς αρχές για την υγεία και την ασφάλεια όλων αναπτύσσοντας 5 βασικούς Πυλώνες Εμπιστοσύνης: Μέγεθος, Τεχνολογία, Ασφάλεια, Προσωπικό και Ευελιξία.

Με συνέπεια στο υψηλό αίσθημα διαρκούς κοινωνικής προσφοράς, προχώρησε στη δωρεά τριών σύγχρονων ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Στόχος των ανθρώπων του Grand Hotel Palace είναι να προσφέρουν φιλοξενία υψηλής αισθητικής σε ένα πολυτελές, άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ