Τουχτίδης: Με μια κενή ΜΕΘ έκλεισε η εφημερία στο «Παπαγεωργίου» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τουχτίδης: Με μια κενή ΜΕΘ έκλεισε η εφημερία στο «Παπαγεωργίου» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Με περισσότερες από 35 νέες εισαγωγές ασθενών και με τη δυναμική να ξεπεράσουν τις 45 έκλεισε σήμερα η γενική εφημερία για το ΓΝΘ «Παπαγεωργίου». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος των Εργαζομένων και της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, Παναγιώτης Τουχτίδης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Επίσης, γνωστοποίησε πως η λήξη της εφημερίας βρήκε το «Παπαγεωργίου» με μία κενή κλίνη ΜΕΘ από τις 18 που διαθέτει στην παρούσα φάση το νοσοκομείο, ενώ 136 ασθενείς νοσηλεύονταν σε απλές κλίνες στις πέντε κλινικές covid που άνοιξαν.

«Στα τέλη Γενάρη είχαμε μία κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό. Σήμερα έχουμε αναπτύξει πέντε για να καλύψουμε τις ανάγκες, ωστόσο απέχουμε ακόμη από τις 8 κλινικές που είχαμε αναπτύξει στα τέλη Νοέμβρη, στην κορύφωση της πανδημίας στην πόλη», τόνισε ο κ. Τουχτίδης επισημαίνοντας παράλληλα πως έχει μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών με κορωνοϊό οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Ακούστε όλα όσο είπε ο κ. Παναγιώτης Τουχτίδης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ