Τζήκας: Πανευρωπαϊκό το μήνυμα της 85ης covid free ΔΕΘ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τζήκας: Πανευρωπαϊκό το μήνυμα της 85ης covid free ΔΕΘ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Με φυσική παρουσία και covid free θα πραγματοποιηθεί η φετινή 85η ΔΕΘ, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, Τάσος Τζήκας μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα γίνει η πρώτη Covid Free έκθεση της Ευρώπης και αυτό, σύμφωνα με τον κ. Τζήκα δίνει ένα πανευρωπαϊκό μήνυμα πως η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης μπορεί να μετεξελιχθεί σε ευρωπαϊκό κέντρο εκθέσεων. «Και το ξεκίνημα σε αυτή τη νέα περίοδο μπορεί να είναι η ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο κ. Τζήκας μίλησε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αναμένεται να εφαρμοστούν στην έκθεση που θα ανοίξει τις πύλες της στις 11 Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας πως η φετινή θα έκθεση θα έχει πολύ λιγότερο κόσμο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος, γνωστοποίησε ότι μέσα στον Ιούλιο θα ολοκληρωθεί ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις μετά τη χτεσινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων σχετικά με τα περίπτερα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν διατηρητέα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Τάσος Τζήκας στη Μαρία Σαμολαδά: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΘ- Τζήκας: Σε όφελος της πόλης το Σχέδιο Ανάπλασης

Διατηρητέα, περίπτερα της ΔΕΘ; Aκυρώνεται η ανάπλαση;

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top