Στο πρότυπο Κέντρο Νεότητας του ΚΚΠΠΚΜ και στην πρόσφατη επίσκεψη σε αυτό της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ), Βασιλική Νάκου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

To πρότυπο Κέντρο Νεότητας λειτουργεί πιλοτικά με πρωτοβουλία της κυρίας Β. Νάκου στην οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, στην ίδια έκταση με το Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Λειτουργικής Αποκατάστασης ΑμεΑ «Αριστοτέλης». Ο σημαντικός ρόλος του έχει επισημανθεί και από την  υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς είναι το πρώτο Κέντρο Νεότητας που λειτουργεί υπό την ευθύνη ενός Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και μπορεί να αποτελέσει τον «πιλότο» για τη λειτουργία ανάλογων δομών και από άλλα ΚΚΠ ανά την Ελλάδα.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Νεότητας και ενημερώθηκε για το έργο του, ενώ μίλησε και με τους ωφελούμενους. Όπως είπε η Β. Νάκου ήταν «εξαιρετική τιμή» να επισκεφθεί η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας το Κέντρο Νεότητας «που μόλις δημιουργήσαμε και ολοκληρώσαμε. Μας συγκίνησε και μας έδωσε πολύ δύναμη για το έργο που επιτελούμε, τόσο στη διοίκηση και στους εργαζόμενους όσο και στους ωφελούμενους και περιθαλπόμενους».

Η Β. Νάκου εξήγησε παράλληλα τον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους του Κέντρου Νεότητας, ενώ αναφέρθηκε και στα συμβολικά δώρα που έδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακούστε όλα όσα είπε η Βασιλική Νάκου στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top