Βανδάλισαν το ντεκ στη Νέα Παραλία – Τι αναφέρει ο Κυριζίδης (ΦΩΤΟ)

Βανδάλισαν το ντεκ στη Νέα Παραλία – Τι αναφέρει ο Κυριζίδης (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το καινούργιο ντεκ που τοποθετήθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης καθώς έχει υποστεί εκτεταμένες φθορές.

Σπασμένα και ξηλωμένα πολλά κομμάτια ξύλων εκ των οποίων κάποια κατέληξαν και μέσα στον Θερμαϊκό, γδαρμένος τάπητας σε αρκετά μεγάλη επιφάνεια και μία εικόνα που σε τίποτα δεν μαρτυρά πως το ξύλινο ντεκ, τοποθετήθηκε μπροστά από τον Λευκό Πύργο και το Βασιλικό Θέατρο, μόλις πριν περίπου ένα μήνα .  Σημειώνεται, ότι η αντικατάσταση του φθαρμένου ντεκ ήταν χορηγία της ALUMIL μετά από τη θετική ανταπόκριση του δήμου Θεσσαλονίκης και από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά την τοποθέτησή του είχαν προκληθεί φθορές, κυρίως από τα “καραβάκια” που δένουν στο σημείο, ωστόσο, σε πολύ μικρότερο βαθμό. Σήμερα, η εικόνα που αντικρίζει κανείς περνώντας από το σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του GRTimes.gr, είναι αποκαρδιωτική.

Από τη μεριά του, όπως αναφέρει μιλώντας στο GRTimes.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης, έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να βεβαιωθούν τα ανάλογα πρόστιμα σε όσους ευθύνονται για τις καταστροφές, ενώ έχει ενημερωθεί και το Λιμενικό Σώμα. Ακόμα, ο κ. Κυριζίδης, επισημαίνει, πως θα επιδιορθωθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί. “Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας ενάντια στους βανδαλισμούς καθώς πρόκειται για έναν “μαραθώνιο” αγώνα”, τονίζει.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι πέρα από το ντεκ της Νέας Παραλίας, δεν είναι λίγοι οι βανδαλισμοί που σημειώνονται συνεχώς και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως είναι δημόσια κτήρια και δομές, με αποτέλεσμα, η δημοτική αρχή να “σπαταλά” συνεχώς δυνάμεις σε διαρκείς συντηρήσεις και επιδιορθώσεις ζημιών.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ