Ζέρβας: Κοινός στόχος, μετρό στην πόλη το 2023

Ζέρβας: Κοινός στόχος, μετρό στην πόλη το 2023
Άννη Καρολίδου

«Πιστεύω πως ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι, μετρό στην πόλη το 2023», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας από το σταθμό «Βενιζέλου», προσθέτοντας ειδικά για το θέμα των αρχαιοτήτων του σταθμού «Βενιζέλου», πως ελπίζει να μην υπάρξουν προσφυγές στα δικαστήρια, αλλά αν υπάρξουν «θα αντιμετωπισθούν από όλους ,και από το κράτος και από την τοπική αυτοδιοίκηση και από τους φορείς της πόλης».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο Δήμαρχος από το σταθμό «Βενιζέλου» του Μετρό, στο πλαίσιο τεχνική επίσκεψης στο Αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο σταθμό «Αγία Σοφία» και, στη «Βενιζέλου», προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου από τη διοίκηση της Αττική Μετρό Α.Ε. και τους εκπροσώπους του αναδόχου.

«Ασχολούμαι με το Μετρό Θεσσαλονίκης πάνω από δέκα χρόνια. Γνωρίζω καλά αυτό το έργο και πονώ πολύ για αυτό το έργο. Με την ολοκλήρωσή του θα αλλάξει η ζωή στην πόλη μας, θα είναι μια άλλη Θεσσαλονίκη, άρα αυτό το έργο για μένα είναι ό,τι σημαντικότερο γίνεται αυτή τη στιγμή στην πόλη μας», είπε ο κ. Ζέρβας.

«Όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε καλά, τις πολλές δυσκολίες που είχε το έργο. Δεν πρέπει να σταματάμε στις δύσκολες στιγμές, στις κακές στιγμές του έργου που προφανώς υπήρξαν. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πως το έργο θα ολοκληρωθεί. Πιστεύω ακράδαντα ότι το έργο βρίσκεται σε καλά χέρια και πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται μαζί του θα το ολοκληρώσουν μέσα στο 2023.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται εδώ, να ελέγχει και να στηρίζει και πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να έχουμε αυτό το στόχο, μετρό στην πόλη το 2023. Θεωρώ ό,τι κανένας δεν το αμφισβητεί και αν πάμε όλοι μαζί, αυτός ο στόχος θα ολοκληρωθεί.

Σε ό,τι αφορά τον φορέα διαχείρισης του Μετρό, ιδιωτικό φορέα, που ανακοίνωσε ο υπουργός κ. Καραμανλής, ο κ. Ζέρβας δήλωσε:

«Γίνεται μία πολύ σοβαρή συζήτηση για την επόμενη ημέρα και χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να δούμε, όχι μόνο πως θα κατασκευαστεί το έργο, αλλά και πως θα λειτουργήσει και πως θα είναι βιώσιμο. Αυτό αφορά και το Μετρό Θεσσαλονίκης και τον ΟΑΣΘ. Βρισκόμαστε σε συνεργασία και με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και με τον ΟΣΕΘ που εκπονούν τις μελέτες ώστε να έχουμε τον φορέα πριν την ολοκλήρωσή του»

Για την προετοιμασία του φορέα θα απαιτηθούν περίπου δύο χρόνια, όπως είπε ο κ. Ζέρβας,  δηλαδή θα είναι έτοιμος όταν θα πλησιάζει και η ολοκλήρωση της βασικής γραμμής του Μετρό.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αρχαιότητες θα αντιμετωπισθούν με τον πρέποντα σεβασμό ώστε και να γυρίσουν πίσω και να αναδειχθούν, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι θα γίνει ένα έργο, όπως πρέπει, και  ασφαλές και οικονομικό και γρήγορα ( σ.σ. οι εργασίες από εδώ και στο εξής).

Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το τι θα πράξει ο Δήμος σε περίπτωση προσφυγής/προσφυγών στο ΣτΕ για τις αρχαιότητες της «Βενιζέλου» ο κ. Ζέρβας είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν και πως ελπίζει να μην υπάρξουν. Αν όμως υπάρξουν, τότε θα αντιμετωπισθούν από όλους, κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση και φορείς μαζί.

Ταχιάος: Το Μετρό θα τελειώσει το 2023

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» κ. Νίκος Ταχιάος που ενημέρωσε για την πρόοδο του έργου στο σταθμό «Βενιζέλου», αλλά και στο σταθμό «Αγία Σοφία», τους δύο σταθμούς της βασικής γραμμής που σήμερα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως τα έργα κατασκευής του σταθμού «Αγία Σοφία» έχουν προχωρήσει (κέλυφος και μπετά) και σε τούτη τη φάση ολοκληρώνεται η πλάκα οροφής της Νότιας Εισόδου, ενώ έχει αρχίσει η κατασκευή της τοιχοποιίας, συνεπώς πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους τα έργα πολιτικού μηχανικού.

Τον κ. Ζέρβα ξενάγησαν στους δύο αυτούς σταθμούς, όπως και στο Αμαξοστάσιο Πυλαίας, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Ταχιάος και ο δ/νων σύμβουλος της Εταιρείας κ. Νίκος Κουρέτας, το μέλος δ.σ. κ. Δημήτρης Γρίβας και, στελέχη της «Αττικό Μετρό»

«Με πολλή χαρά υποδεχθήκαμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι ομοφωνούν πλέον οι φορείς της πόλης, όπως φάνηκε στη συζήτηση που είχαμε το Δεκέμβριο, στην Αθήνα, ενώπιον του ΚΑΣ, αλλά και ότι έχουν διαρκές ενδιαφέρον και αγωνία για το έργο. Είμαστε εδώ για να υποδεχθούμε το Δήμαρχο που εκπροσωπεί την πόλη αλλά και κάθε εκπρόσωπο φορέα, για να του αποδείξουμε ότι γίνεται έργο, έργο που δεν πιστώνεται μόνο στη σημερινή διοίκηση της Αττικό Μετρό και τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά πολλαπλά.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να αποδώσουμε το έργο του Μετρό στους Θεσσαλονικείς και σε αυτό ταυτιζόμαστε απόλυτα και με το Δήμο Θεσσαλονίκης και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με την ΚΕΔΕ, φυσικά και με το Δήμο Καλαμαριάς που θα καρπωθεί την Επέκταση, έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και με τους Δημάρχους της υπόλοιπης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι περιμένουν να γίνουν οι βορειοδυτικές επεκτάσεις και η επέκταση προς το αεροδρόμιο.

«Επαναλαμβάνω ότι το έργο θα τελειώσει στο χρόνο του, που είναι ο Απρίλιος του 2023. Επειδή πολύ ρωτούν, αν θα επιτύχουμε τους χρόνους, δηλώνω ότι θα τους επιτύχουμε, μας το έχει τάξει και ο ανάδοχος ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η πόλη έχει ταλαιπωρηθεί επί μακρόν και το έργο πρέπει να τελειώσει. Φυσικά σε αυτό κατατείνουν και οι δικοί μας σχεδιασμοί, στο να ολοκληρώσουμε κάτι που το βρήκαμε ημιτελές και εν πολλοίς, σε περιπέτειες».

Ενημερώνοντας για την πρόοδο των εργασιών τα ΜΜΕ ο κ. Ταχιάος πρόσθεσε:

«Ξεκινάνε ( σ.σ. να τοποθετούνται) οι σιδηροτροχιές από την Αγίας Σοφίας προς το Σταθμό, έχουν ολοκληρωθεί από το Αμαξοστάσιο μέχρι την Αγίας Σοφίας και σε ό,τι αφορά την άμμο με την οποία είχαν καλυφθεί οι αρχαιότητες στο σταθμό Βενιζέλου, θα έχει απομακρυνθεί ως το τέλος Ιουνίου.

«Με το τέλος του καλοκαιριού περιμένουμε να έχουμε τελειώσει και με την ΟΜ2, την Οριστική Μελέτη, ώστε να δοθεί η εντολή κατασκευής του σταθμού «Βενιζέλου» στον ανάδοχο. Τότε θα γίνουν και οι συμπληρωματικές συμβάσεις για να μπορέσει να προχωρήσει η κατασκευή».

Όπως εξήγησε ο κ. Ταχιάος, ως το τέλος του καλοκαιριού η ΟΜ 2 για τη «Βενιζέλου», θα πρέπει, όχι μόνο να έχει παραληφθεί, αλλά επίσης να ελεγχθεί και να εγκριθεί.

«Οι υπηρεσίες της Αττικό Μετρό  είναι σε διαρκή συνεργασία με τον ανάδοχο και το Υπουργείο Πολιτισμού, στο επίπεδο της ΟΜ1 και, τώρα, στο επίπεδο της ΟΜ2. Να γνωρίζετε όμως, ότι η κατασκευαστική λύση που επιλέξαμε για τη «Βενιζέλου» (σ.σ. κατασκευή με απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων), δεν έχει πειραματισμούς, εγγυάται σύντομη τεχνική επίλυση και οικονομικά αντιμετωπίσιμη.

Διαγωνισμός για τις αρχαιότητες

« Εν τω μεταξύ ο ανάδοχος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, έχει ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού με αντικείμενο την απόσπαση, επανατοποθέτηση και ανάδειξη των αρχαιοτήτων (σ.σ. μελέτες και εργασίες). Στην δε επιλογή του σχήματος που θα εκτελέσει τις εργασίες αυτές, τον πρώτο λόγο θα έχει το Υπουργείο Πολιτισμού και η Αρχαιολογική Υπηρεσία. Επί παραδείγματι, οι αρχαιολόγοι υποδεικνύουν σε πιο επίπεδο θα γίνει η αποξήλωση των αρχαιοτήτων».

Σχετικά με τις εργοταξιακές καταλήψεις ο κ. Ταχιάος τόνισε ότι σκοπός είναι «να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην «Αγία Σοφία» όπου με είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος σε ότι έχουν πει στους καταστηματάρχες. Συνεργαζόμαστε και με το Δήμο ώστε η πλατεία στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγ. Σοφίας, θα δοθεί πολύ σύντομα σε χρήση, μόλις κατασκευαστεί η πλάκα οροφής της Νότιας Εισόδου. Επίσης κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να μη κλείσει ξανά η οδός Βενιζέλου, σε καμία φάση εξέλιξης του έργου. Προχωράμε πολύ γρήγορα προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τις οχλήσεις στην πόλη, επιδιώκοντας παράλληλα να μειωθούν οι εργοταξιακές καταλήψεις προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι χώροι που έχουν καταληφθεί.»

Διαβάστε επίσης:

Θεσ/νίκη: Περιοδεία Ζέρβα στα έργα του Μετρό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19:3014/07

Δεκάδες θέσεις εργασίας στα νοσοκομεία Υγεία

19:2714/07

Κορωνοϊός: Ο «χάρτης» των νέων κρουσμάτων – Ανησυχία για Θεσ/νικη Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:2014/07

Μήνυμα Ν. Δένδια για την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης Ελλάδα ,Πολιτική

19:1714/07

ΣΕΒΕ: Κλείνουν οι οφειλές του 12% του εργοδοτικού κόστους Οικονομία

19:1014/07

Εργασίες συντήρησης Ε.Ο. Θεσ/νικης – Ορίων Ν. Καβάλας Περιφέρειες

19:0314/07

«Μένουμε Θεσσαλονίκη»: Κάλεσμα για μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

19:0014/07

Ωραιόκαστρο: Μικροί… εφευρέτες παιχνιδιών Δήμοι ,Παιδεία

18:5014/07

Πυλαία-Χορτιάτης: Καταδίκη ΔΣ για Αγία Σοφία Δήμοι

18:4414/07

GEP: Έξι βραβεία στα Health & Safety Awards Επιχειρήσεις

18:4114/07

Κορωνοϊός: 58 κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:4014/07

ΥΠΕΝ: Πρόστιμα άνω των 600.000 ευρώ από επιθεωρητές Ελλάδα

18:3714/07

Eagles Resort: Δωρεά στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

18:3014/07

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας για μονιμοποίηση και απλήρωτους μισθούς Κοινωνία

18:3014/07

Ιntrasoft: Με την Auxilium σε έργο της ΕΤΕ Επιχειρήσεις

18:2514/07

Ακόμα 20.507 δικαιούχοι για την επιστρεπτέα προκαταβολή Οικονομία

18:2014/07

Ναύπακτος: Βρέθηκε νεκρό νεογέννητο βρέφος Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1014/07

Νομοσχέδιο για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης Παιδεία

18:0814/07

Εpsilon Net: Άντλησε 5,338 εκ. από τη δημόσια προσφορά Επιχειρήσεις

18:0514/07

Ζέρβας: Ευθεία επίθεση η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:0014/07

Το μήνυμα της ΠτΔ για την Γαλλική Επανάσταση Πολιτική

17:5014/07

Καράογλου: Πρόκληση για την ανθρωπότητα η απόφαση Ερντογάν Πολιτική

17:4014/07

Εικόνες συνωστισμού από μπαρ σε Σπέτσες και Αγίους Θεοδώρους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3014/07

Συναντήσεις υπ. Παιδείας με ΣΕΒ και ΕΣΕΕ για την Επαγγελματική Εκπαίδευση Παιδεία

17:2014/07

Υπ. Εργασίας: Σεβόμαστε τη δικαστική απόφαση για τα αναδρομικά Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

17:1014/07

Στοίχημα: Το σημείο που δεν αγνοείται στο 4.25 και η στέψη πρωταθλήτριας στην Αρμενία Αθλητισμός

17:0014/07

Αγία Σοφία: Ο ιμάμης του Μιλάνου κατά της μετατροπής της σε τζαμί Διεθνή

16:5014/07

Τσίπρας: Πάντα επίκαιρο το τρίπτυχο της Γαλλικής Επανάστασης Πολιτική

16:4014/07

Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκε η κλιμάκωση των μορίων Ελλάδα ,Παιδεία

16:3814/07

Παράταση για την κατάθεση του Μηχανογραφικού Δελτίου Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

16:3114/07

Θεσσαλονίκη: Διάλογο για το ΤΙΤΑΝ ζητά η Μητροπολιτική Επιτροπή Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:3014/07

Μπορέλ: Η Τουρκία θα πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο Διεθνή ,ΕΕ

16:2014/07

ΚΥΑ – Πανηγύρια: Διευκρίνηση του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1014/07

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία του Σέιχ Σου Πολιτική

16:0014/07

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για σκεύασμα που πωλείται στο ίντερνετ Ελλάδα ,Υγεία

15:5014/07

Αγία Σοφία: Οδηγίες της Αρχής Θρησκευτικών Υποθέσεων στην Τουρκία Διεθνή

15:4914/07

Κ. Μαύρος: Τώρα είναι ώρα για επενδύσεις στις ΑΠΕ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

15:4314/07

Παλαιό Φάληρο: Τραγική κατάληξη για τους δύο εργάτες Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4014/07

Έτσι θα λειτουργήσει η κατασκήνωση με τα κρούσματα covid-19 Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:3014/07

Αυξημένη η κίνηση από το πρωί στον Προμαχώνα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Τουρισμός

15:2114/07

Κ. Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει… εμβόλιο για την οικονομία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

15:2014/07

Χαλκιδική: Απομακρύνονται οι «μόνιμες» ομπρέλες από τις παραλίες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:1014/07

ΕΒΕΑ: Ανησυχία των πολιτών με την πορεία της οικονομίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

15:0014/07

Τι αναφέρει η κατασκήνωση για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5714/07

Θάνατος Βούλγαρου: Ελεύθεροι με όρους δύο οπαδοί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

14:5014/07

Τέλος και με τη «βούλα» τα πανηγύρια μέχρι τέλος Ιουλίου! Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

14:4914/07

Ν. Παππάς: Κλειστές οι στρόφιγγες για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

14:4014/07

«Πράσινο φως» για την καταβολή του επιδόματος γέννησης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

14:3014/07

Εργατικό ατύχημα στο Παλαιό Φάληρο με δυο τραυματίες Ελλάδα ,Κοινωνία

14:2014/07

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Κώστας Μακεδόνας Lifestyle ,Ελλάδα

14:1514/07

Συναγερμός στο νοσ. Παπανικολάου – Θετική στον κορωνοϊό αναισθησιολόγος Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:1014/07

Μητσοτάκης: Μικρόψυχη και αχρείαστη η μετατροπή σε τζαμί Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:0014/07

Μαγιορκίνης: Προοίμιο δεύτερου κύματος η αύξηση κρουσμάτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:5014/07

Νεκρός 26χρονος στον Βόλο – Η ανακοίνωση του υπ. Προστασίας του Πολίτη Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4614/07

Γ. Γεωργαντάς: Λιγότερη γραφειοκρατία φέρνει ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

13:4014/07

Naya Rivera: Πάλεψε για τη ζωή του γιου της Διεθνή

13:3014/07

Μήνυμα του υπ. Πολιτισμού Σερβίας για Αγία Σοφία Διεθνή

13:2814/07

Αναδρομικά 11 μηνών σε 2,5 εκατ. συνταξιούχους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:2014/07

Ντέρμπι με φόντο την Ευρώπη Αθλητισμός

13:1014/07

Ανάδειξη «απολυμαντηρίων» Αρετσούς ως τόπο ιστορικής μνήμης Πολιτική

13:0714/07

VIDEO – Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Αναστασιάδη Ελλάδα ,Πολιτική

13:0314/07

Α. Γεωργιάδης: Είμαστε ανοιχτοί στα λογικά αιτήματα (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

13:0014/07

Θεοχάρης: Αρχές Αυγούστου ανοίγουμε και την κρουαζιέρα Ελλάδα ,Πολιτική ,Τουρισμός

12:5514/07

Μόνο η ανακήρυξη της ΑΟΖ και η Χάγη θα αποτρέψουν την σύγκρουση Άρθρα

12:5414/07

«Xασούρα» 50 εκατ. ευρώ για τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

12:5014/07

Είχε στο σπίτι του πάνω από 500 λαθραία τσιγάρα Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4314/07

Πιτσιόρλας: Εξαντλούμαστε στη διαχείριση της φτώχειας μας Οικονομία

12:4014/07

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί νοθευμένο μέλι Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:3414/07

Ποδήλατοδρόμος – Λ. Νίκης – Αυτοψία Ζέρβα με… Ποδήλατο (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3014/07

Σύλληψεις ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2014/07

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου Ελλάδα ,Πολιτική

12:1514/07

Ο “Kirios” Πήτερ Παν… των barbershops Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:0014/07

Κορωνοϊός:Ευχάριστα νέα από χορήγηση πλάσματος σε ασθενείς στη χώρα μας Κορωνοϊός

11:5914/07

Σταϊκούρας: Ως τέλος Αυγούστου 3 δισ. σε επιχειρήσεις με την Επιστρεπτέα Οικονομία

11:4814/07

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών στην Καμάρα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

11:4514/07

Καλαφάτης για Αγία Σοφία: Πρόκληση και ύβρη κατά των χριστιανών η απόφαση Ελλάδα ,Πολιτική

11:3114/07

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ζητούμενο είναι να πέσει χρήμα στην αγορά Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:3014/07

Ερντογάν: Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης των Ορθοδόξων Διεθνή

11:1514/07

Μπαμπινιώτης: Πολιτισμική ύβρης η απόφαση για την Αγιά Σοφιά Ελλάδα

11:0114/07

Αρκουμανέας: Μεγαλύτερη ανησυχία για τα πανηγύρια Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

10:4514/07

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πρώην πεθερό της με τηγάνι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3014/07

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Κυριαρχικό δικαίωμα μας η Αγία Σοφία Διεθνή

10:1514/07

Πέτσας: Δυσκολότερος πλέον ο διάλογος με την Τουρκία Ελλάδα ,Πολιτική

10:0814/07

Θεσ/νίκη: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ποδηλατόδρομο στη Λ. Νίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

10:0114/07

LIVΕ: Το 7ο Στρατηγικό Συνέδριο: “Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική –... Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

09:4914/07

Γ. Στεργίου: Η ανάρτηση στο Twitter για ΣΥΡΙΖΑ Παραπολιτικά ,Πολιτική

09:2014/07

Πομπέο -Λαβρόφ συζήτησαν το ενδεχόμενο συνόδου των 5 μεγάλων δυνάμεων Διεθνή

09:0514/07

Γώγος: Αν χρειαστεί, θα ληφθούν μέτρα και για νυχτερινά μαγαζιά, beach bar κι εκκλησίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:5514/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μισέλ για την Αγία Σοφία Βαλκάνια ,Διεθνή ,ΕΕ

08:5014/07

Στην Αθήνα σήμερα ο Ν. Αναστασιάδης Πολιτική

08:3114/07

Κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:5914/07

ΣτΕ: Σήμερα η απόφαση για τις περικοπές στις συντάξεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

07:4314/07

Θεσ/νίκη: ΙΧ «καρφώθηκε» στις μπάρες στο κέντρο της πόλης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2114/07

Πολύωρη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0514/07

Η «Μύδια Αναστασίου» θέλει τα μύδια Ολυμπιάδας στη λίστα των ΠΟΠ Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0014/07

Προς ακύρωση τα ιστορικά πανηγύρια Αιγινίου και Αγίου Μάμα Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0014/07

«Ζωντανεύει» το καλοκαίρι με το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

07:0014/07

Αποφυλάκιση καρκινοπαθή μόνο πριν το θάνατο! Ελλάδα ,Θέματα GR Times

06:5514/07

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κοινωνία

06:3014/07

Γάλλοι, Κινέζοι, η μέτοχος SEGT και η διεθνοποίηση του ΟΛΘ Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ