Ζέρβας: Σε λειτουργία οι δημοτικές υπηρεσίες μετά την κυβερνοεπίθεση

Ζέρβας: Σε λειτουργία οι δημοτικές υπηρεσίες μετά την κυβερνοεπίθεση

Με αμείωτο ρυθμό προχωρά η αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από την κυβερνοεπίθεση που είχε σημειωθεί στα τέλη Ιουλίου, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στην κεντρική τοποθέτησή του στην αποψινή υβριδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Ζέρβα προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ήδη υπάρχουν πλήρως λειτουργικές 630 τερματικές μονάδες, ενώ προγραμματίζεται η προμήθεια επιπλέον 500 υπολογιστών. “Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε λειτουργία. Σε διαφορετικό ποσοστό καθεμία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πολίτης που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί από υπηρεσία του Δήμου”, σημείωσε.

Δέκα χιλιάδες θεατές προσέλκυσε το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.
“Το Φεστιβάλ Καλοκαιριού προσέφερε κάθε μέρα και μια μικρή γιορτή στην πόλη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με την οποία έγινε επί της ουσίας η επανεκκίνηση του πολιτισμού μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, οργανώθηκαν 28 εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 καλλιτέχνες, προσελκύοντας περίπου 10.000 θεατές.

Σήμα κανονικότητας με τη λειτουργία της ΔΕΘ

Σήμα κανονικότητας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξέπεμψε και η 85η ΔΕΘ, που ολοκληρώθηκε χτες.

Ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τα αιτήματα που διατύπωσε στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση με την ευκαιρία της 85ης ΔΕΘ, με κορυφαίο αυτό της προώθησης ενός σχεδίου απαλλοτριώσεων, αναπλάσεων και άλλων παρεμβάσεων γύρω από τον άξονα του μετρό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, πρόκειται για μια προωθημένη πρόταση, προϋπολογισμού 325 εκατ. ευρώ, που μπορεί να καταστεί οδικός χάρτης παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ