Ζωή Ράπτη: Διευθύνσεις Ψυχικής Υγείας σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες

Ζωή Ράπτη: Διευθύνσεις Ψυχικής Υγείας σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες

Την πρότασή της για δημιουργία διευθύνσεων ψυχιατρικής υγείας σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες της χώρας έκανε γνωστή η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη,  η οποία βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Ράπτη συναντήθηκε με τους διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για τη βράβευση του Περιφερειακού Διευθυντή του Π.Ο.Υ. Dr. Hans Kluge Jr από το ΑΠΘ. Έπειτα επισκέφτηκε τα Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και ΑΧΕΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν τρόποι για τη διαφάνεια και επιτάχυνση της διαδικασίας μετάβασης ασθενών στις Μονάδες στον τομέα της Ψυχικής Υγείας. Η ίδια σε δηλώσεις της είπε ότι: «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι για δεύτερη φορά μέσα σε 6 μήνες στη Θεσσαλονίκη. Με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι αρκετά ζητήματα που ετέθησαν στην προηγούμενη επίσκεψή μου, έχουν ήδη δρομολογηθεί θετικά, με την καλή συνεργασία Υπουργείου Υγείας, ΥΠΕ και Διοικήσεων. Επίσης, είναι πολύ σημαντική η λειτουργία του ψηφιακού τακτικού εξωτερικού ιατρείου του ΑΧΕΠΑ, το δε Υπουργείο υποστηρίζει και προωθεί τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και στις υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ