ΘΡΗΝΟΣ: Η συγκινητική ανάρτηση για τη δολοφονία Καραϊβάζ, στο site που δημιούργησε

ΘΡΗΝΟΣ: Η συγκινητική ανάρτηση για τη δολοφονία Καραϊβάζ, στο site που δημιούργησε

Σοκαρισμένοι είναι φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ, από την είδηση για τη δολοφονία του, νωρίτερα σήμερα. Τι έγραψαν στο site που ήταν ιδιοκτήτης ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε, οι στενοί συνεργάτες του πολύ γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ειδήσεις αστυνομικού ενδιαφέροντος, του ρεπορτάζ δηλαδή, στο οποίο διέπρεψε εδώ και πολλά χρόνια με πάρα πολλές επιτυχίες.

“Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας” ανέφεραν οι συνεργάτες του στην ιστοσελίδα, στο πρώτο άρθρο που αναρτήθηκε μετά τον θάνατο του, με τίτλο τη λέξη “ΘΡΗΝΟΣ” και μόνο.

“Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα, οι φίλοι του Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top