Τηλεδιασκέψεις της Γ. Αγγελοπούλου με τους αρχηγούς των κομμάτων

Τηλεδιασκέψεις της Γ. Αγγελοπούλου με τους αρχηγούς των κομμάτων

Συνεχόμενες τηλεδιασκέψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχε χθες και σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα ενόψει της επετειακής χρονιάς, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, τον γενικός γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. 

Η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στους στόχους που ήδη έχει πετύχει η Επιτροπή, όπως να αναδείξει την ελληνική κοινωνία σε πρωταγωνιστή της επετείου, ενεργοποιώντας χιλιάδες πολίτες και φορείς να καταθέσουν προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις, αλλά και να κινητοποιήσει τον Ελληνισμό σε κάθε γωνιά της γης. 

Μιλώντας για το επετειακό πρόγραμμα, τόνισε ότι είναι ένα πρόγραμμα που τιμά την ιστορία και, την ίδια στιγμή, ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον, κάτι που αποτέλεσε εξαρχής κεντρική επιδίωξη της Επιτροπής. Ακόμη, ενημέρωσε τους Αρχηγούς για τις εμβληματικές δράσεις που, πέραν του συντονιστικού της ρόλου, θα αναλάβει να υλοποιήσει αυτόνομα η ίδια Επιτροπή, με αφορμή την επέτειο.

Τέλος, παρουσίασε στους πολιτικούς αρχηγούς το Νομισματικό Πρόγραμμα της Επιτροπής. Αυτό αποτελείται από 14 νομίσματα σπάνιας συλλεκτικής αξίας που απεικονίζουν εμβληματικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας και αποτελεί το κύριο μέσο της Επιτροπής για τη χρηματοδότηση περισσότερων δράσεων για την επέτειο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ