Οι πολλές πρωτιές και το εξαιρετικό και πλούσιο έργο, σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία που απέκτησε, τον έφεραν στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, θέση από την οποία έδειξε την ικανότητα να διαχειριστεί από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο πρόβλημα που προέκυψε, με τη δέουσα σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο κ. Αλέξανδρος Κόπτης, μέσα στο σχετικά σύντομο διάστημα που υπηρετεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (από τον Μάρτιο του 2019), απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του στη συγκεκριμένη θέση, έχοντας τότε συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια στη σχετική διαδικασία από το αρμόδιο Συμβούλιο Επιλογής. Αυτή τη θέση όμως, ενδεχομένως να αφήσει σύντομα.

Όπως πληροφορήθηκε το GRTimes.gr, o κ. Κόπτσης κατόπιν παραίνεσης ατόμων από το περιβάλλον του, είχε καταθέσει τα δικαιολογητικά του για τη θέση υπηρεσιακού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, διαδικασία που διεξάγεται μέσω ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τον προσωρινό πίνακα επιλέξιμων υποψηφίων, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο κ. Κόπτσης συγκεντρώνει τα περισσότερα μόρια από τους 9 συνυποψηφίους του και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον ορισμό του στη θέση του υπηρεσιακού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας.

Το ερώτημα τώρα, είναι εάν τελικά θα αποδεχτεί τη νέα του θέση, που σημειωτέον περιλαμβάνει ουσιαστικές αρμοδιότητες και αποτελεί μια ακόμη τεράστια πρόκληση, ή εάν θα παραμείνει στο τιμόνι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς το έργο του εδώ, “τρέχει” σε πολλά επίπεδα και είναι ακόμα στην αρχή, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες….

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ