Το ΑΠΘ πιο Χριστουγεννιάτικο και πολύχρωμο από ποτέ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΑΠΘ πιο Χριστουγεννιάτικο και πολύχρωμο από ποτέ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Ήρθαν» τα Χριστούγεννα και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου φωταγωγήθηκε σήμερα, Πέμπτη (8/12) το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί κατά τη διάρκεια των γιορτών τον προαύλιο χώρο της Αίθουσας Τελετών.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Δεκάδες φοιτητές, καθηγητές και άνθρωποι του ακαδημαϊκής κοινότητας παρευρέθηκαν σήμερα στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά και του κτιρίου της Διοίκησης του ΑΠΘ και της Αίθουσας Τελετών με ειδικό φωτισμό, ο οποίος είναι ορατός από το κέντρο της πόλης.

Ταυτόχρονα, στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών διεξάγεται το 3ο Flea Market του ΑΠΘ, όπου συμμετέχουν 29 φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες. Επίσης, στο σημείο παίζει εορταστική μουσική από Dj.

Συνολικά έχουν τοποθετηθεί στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο 11.000 λαμπιόνια, ενώ το σύνθημα της φωταγώγησης του δέντρου και των δυο κτιρίων έδωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

«Ανάβουμε σήμερα το δέντρο, ένα φωτεινό δέντρο, που όποιος περνάει να βλέπει το φως και να αντιλαμβάνεται ότι η αυριανή μέρα θα είναι καλύτερη από τη χθεσινή» ανέφερε ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Τι θα βρει κανείς στο 3ο Flea Market του ΑΠΘ

29 φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες συμμετέχουν στην ανοιχτή αγορά Flea Market η οποία λειτουργεί στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ, από την Πέμπτη 8 έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 13:00 μ.μ. με 20:00 μ.μ.

Αντικείμενα χειροποίητα και μεταχειρισμένα όπως κοσμήματα, τσάντες, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, υποδήματα, έπιπλα, ορυκτά και πετρώματα, διάφορα αντικείμενα που παράγονται από φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες, μπορούν να βρουν όσοι επισκεφθούν την υπαίθρια ανοιχτή αγορά στο ΑΠΘ.

Δύο φοιτητικές μπάντες του ΑΠΘ, οι «Κανβινήτισσες» και οι «Παξιμαδοκλέφτες», με παραδοσιακή μουσική και διασκευασμένα ρεμπέτικα, θα κλείσουν με συναυλία το 3ο Flea market ΑΠΘ Christmas edition, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

Όλες οι δράσεις διοργανώνονται από το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων ΑΠΘ.

Οι φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν στο Flea Market είναι οι:

@thess__handmade, AIESEC στο Α.Π.Θ, ARTificials, AUTh SEG Student Chapter, B.A.T (Bio AUTh Team), Cherrybomb, El Mamy de auth, Freyja’s Thrift, Full Metal, Jewellerist, Gemcore, Honeybead.accessories, HotStuff, IAAS ΑΠΘ, IACES LC Thessaloniki, Inefan, Lila in colors, ReAcTiON AUTh, Salsa ΑΠΘ- Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, Yallternative, Γίνε η διαφορά, Δράση για την άγρια ζωή, Σ.Χ.Ε.Φ. (I.F.E.S.), Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και σπουδαστών Θεσσαλονίκης, shotgun.kitty, EMBs IEEE AUTH, wardrobethrift, Nephelely, Περιβαλλοντική Ομάδα ΑΠΘ, BEST Thessaloniki.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

To Χριστουγεννιάτικο Flea Market του ΑΠΘ ανοίγει σήμερα (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Flea Market στο ΑΠΘ 8-9 Δεκεμβρίου

Άρωμα Χριστουγέννων στο ΑΠΘ: Φωταγώγηση δέντρου, μουσική και Flea Market (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top