Το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ευχών άναψε για το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι (ΦΩΤΟ) 

Το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ευχών άναψε για το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι (ΦΩΤΟ) 

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου η αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου παρέδωσε στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τη δράση διαδικτυακό “Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών (e-Christmas Wishing Tree)”, την οποία διοργάνωσε το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με παιδιά του χωριού, προσφέροντάς τους και χριστουγεννιάτικα δώρα. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία ξεκίνησε ύστερα από προσφορά πολιτών και επιχειρήσεων που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Η επιθυμία των δωρητών ήταν να ανέβουν στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ευχών όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές κι εκείνοι με τη σειρά τους θα τις μετέτρεπαν σε είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανταπόκριση των μαθητών, των γονέων/κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ) ήταν εντυπωσιακή. Στέλνοντας εκατοντάδες ευχές στα παιδιά του χωριού, ανεβάζοντας κείμενα, ζωγραφιές, εικόνες και βίντεο, άναψαν το αστέρι στο δέντρο των ευχών και με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα σε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top