Το Φεστιβάλ Επιδαύρου «κόβει» γνωστό ηθοποιό από παράσταση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου «κόβει» γνωστό ηθοποιό από παράσταση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του

Μετά την ΕΡΤ που έβγαλε γνωστό ηθοποιό εκτός αγαπημένης σειράς εξαιτίας καταγγελιών τώρα και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αποφάσισε να αφήσει εκτός παράστασης πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Υπό τη βαριά σκιά των τελευταίων εξελίξεων και συγκεκριμένα των δημοσιοποιημένων επώνυμων καταγγελιών συναδέλφων του Γιώργο Κιμούλη για προσβολή της προσωπικότητάς τους, οδηγηθήκαμε στην δυσάρεστη, πλην όμως επιβεβλημένη, απόφαση να μην συμπεριλάβουμε τον συγκεκριμένο ηθοποιό στην ομάδα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου τη φετινή χρονιά.

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση βρίσκεται σε συνεννόηση με τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη της παράστασης, για την εξασφάλιση νέας συμφωνίας για το φετινό πρόγραμμα, με το ίδιο ή με άλλο έργο, με γνώμονα την διασφάλιση των υπόλοιπων μελών του θιάσου.

Πρόθεσή μας δεν είναι να δράσουμε τιμωρητικά, ούτε να ούτε να υποκαταστήσουμε τα δικαστήρια. Όμως, θα ήταν ανεύθυνο από πλευράς μας εάν παραβλέπαμε τις σκληρές και επώνυμες μαρτυρίες επαγγελματιών του χώρου μας για αντιδεοντολογικές πρακτικές και συμπεριφορές που κάθε άλλο παρά τιμούν την Τέχνη και τους ανθρώπους της» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ