Το GRTimes.gr βράβευσε τη Μαρέβα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το GRTimes.gr βράβευσε τη Μαρέβα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Την κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη βράβευσε σήμερα το GRTimes.gr, φιλοδοξώντας να καθιερώσει έναν νέο θεσμό για τις προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για την κοινωνική τους προσφορά.

Το πρώτο βραβείο Personality (προσωπικότητας) απένειμε σήμερα το GRTimes.gr στην “πρώτη κυρία” της χώρας, στη διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινίων για τον χώρο υποδοχής κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στο μέλος του φιλανθρωπικού συλλόγου “Φύλακας Άγγελος”, δικηγόρο Θεσσαλονίκης και ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου, Αναστάσιο Ντούγκα  (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Το βραβείο Personality 2020, παρέδωσε στην κα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η διευθύντρια του GRTimes, δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά, με το ενημερωτικό μέσο να αναγνωρίζει με αυτόν τον τρόπο την κοινωνική της προσφορά, καθώς μεταξύ άλλων στήριξε ενεργά την προσπάθεια του σωματείου “Φύλακας Άγγελος” για τη δημιουργία του χώρου για τα παιδιά στο Δικαστικό Μέγαρο, δεσμευόμενη παράλληλα να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να δημιουργηθούν αντίστοιχοι χώροι σε όλες τις εισαγγελίες ανηλίκων της χώρας. “Δηλώνω παρούσα και τάσσομαι εθελοντής σε κάθε παρόμοια προσπάθεια… Θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειάζεστε και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα – το λέω πολύ καθαρά – και σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία”, σημείωσε η κα. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, χαιρετίζοντας την εκδήλωση στο Δικαστικό Μέγαρο και λίγο πριν τη βράβευση της.

Για την πολύ μεγάλη του κοινωνική προσφορά, καθώς είναι ένας από τους πλέον δραστήριους δικηγόρους της χώρας σε κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας ευάλωτες ομάδες, βραβεύτηκε και ο κ. Ντούγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη βράβευση:

Το βραβείo Personality, που το GRTimes.gr καθιερώνει από φέτος ως θεσμό, θα απονέμεται είτε σε προσωπικότητες που συμβάλλουν στην επίλυση ιδιαίτερων κοινωνικών ζητημάτων, είτε σε προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για τη δράση τους στους τομείς της οικονομίας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης.

Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν εκ μέρους του GRTimes, τιμητικές πλακέτες σε όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του χώρου υποδοχής κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών στο Δικαστικό Μέγαρο. “Μια καθημερινή υπενθύμιση και μια καθημερινή δύναμη αν θέλετε, γιατί όλοι είμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με μια καινούρια δοκιμασία” είπε η Μαρία Σαμολαδά, λίγο πριν απονείμει τιμητική πλακέτα στην Καλλιρόη Χειμαριού, Πρόεδρο Εφετών, πρώην Προϊσταμένη Επιτροπής Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, στον Στέφανο Ζαρκαντζιά, Αντεισαγγελέα Εφετών, πρώην Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στη Δήμητρα Τσαρδακλή, Εισαγγελέας ανηλίκων, στην Αντωνία Μοροπούλου, καθηγήτρια Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, μέλος Διοικούσας Επιτροπής Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στη Ράνια Κωστάκη, Ραδιοφωνική-μουσική παραγωγό, στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ηθοποιό, στον Αναστάσιο Ντούγκα, δικηγόρο Θεσσαλονίκης και στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Θεσσαλίας Γιάννη Κόνσουλα.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χρώμα… στην Εισαγγελία Ανηλίκων και Μαρέβα Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την απονομή:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ