Το μεσημέρι ανακοινώνεται η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Το μεσημέρι ανακοινώνεται η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Στις 12:00, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κι ενώ ο πολιτικός παλμός χτυπούσε στην ανακοίνωση του επικείμενου ανασχηματισμού.

Αν και ο πρωθυπουργός θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι την τελευταία στιγμή, τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα είναι πολλά με διάφορα σημεία αναφοράς. Κοινός τους παρονομαστής είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας της κυβέρνησης, φυσικά η έξοδος από αυτήν όσων προσώπων δεν ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά στις απαιτήσεις του Μεγάρου Μαξίμου, η αναβάθμιση υφυπουργών που έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα, αλλά και η είσοδος νέων προσώπων από δεξαμενές όπως η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και μεμονωμένες προσωπικότητες που ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι μπορούν να συνδράμουν την καλύτερη υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου.

Στην επιλογή του χρόνου της ανακοίνωσης παίζει το ρόλο της η σημειολογία της επανεκκίνησης στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς αλλά και μια σχετικά ουδέτερη συγκυρία ώστε να μη χαθούν τα μηνύματα στη δίνη δυσκολότερων εξελίξεων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ