Το μήνυμα Μ. Καραμαλάκη για τους αστυνομικούς που έφυγαν από κορωνοϊό

Το μήνυμα Μ. Καραμαλάκη για τους αστυνομικούς που έφυγαν από κορωνοϊό

Το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Μιχαήλ Καραμαλάκης για την απώλεια τριών αστυνομικών λόγω κορωνοϊού.

“Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία καθημερινά συμβάλλουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για τον περιορισμό της πανδημίας του Covid-19 και την προστασία των πολιτών, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κάθε μορφή εγκληματικότητας, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση του αγαθού της ασφάλειας” σημειώνει ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Και προσθέτει: “Με μεγάλη θλίψη η αστυνομική οικογένεια θρηνεί την άδικη και τραγική απώλεια λόγω Covid-19 τριών αξιόλογων ανθρώπων και συναδέλφων μας, με ενεργό δράση και ιδιαίτερη προσφορά στο Σώμα και την κοινωνία”.

Ο Μιχαήλ Καραμαλάκης καταλήγει στο μήνυμά του σημειώνοντας ότι “ως αρχηγός του Σώματος επιτρέψτε μου να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στους οικείους τους, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, ενώ θα θυμόμαστε τους εκλιπόντες για το έργο που συντέλεσαν, διατηρώντας άσβεστη τη μνήμη τους”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κορωνοϊός: Τρίτος αστυνομικός νεκρός σε 72 ώρες

Κορωνοϊός: Κατέληξε και δεύτερος αστυνομικός – Τι λένε οι Ενώσεις Πέλλας, Ροδόπης

Κορωνοϊός: «Έφυγε» 50χρονος αστυνομικός από την Κομοτηνή

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top