Το μήνυμα του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τη Νέα Χρονιά

Το μήνυμα του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τη Νέα Χρονιά

Ο Aρχηγός της ΕΛΑΣ , Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, στο μήνυμά του για τη Νέα Χρονιά, αναφέρεται στο δύσκολο έργο που επιτέλεσαν το 2021 οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο για την τήρηση των μέτρων πρόληψης του covid-19, όσο και για την προστασία των πολιτών και την προάσπιση της έννομης τάξης.

Το μήνυμα του Αρχηγού”

“Η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρινόμενη διαρκώς, με συνέπεια και επαγγελματισμό στις ανάγκες του πολίτη και στις απαιτήσεις του κοινωνικού συνόλου συναντά το 2022, εφαρμόζοντας και υλοποιώντας τις τιθέμενες προτεραιότητες του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού της Προγράμματος και σύμφωνα με την θεμελιώδη αποστολή της, που είναι η προσφορά προς τον πολίτη.

Μετουσιώνοντας το όραμα της κατά την απερχόμενη χρονιά, το οποίο συμπυκνώνεται στη δημιουργία μιας σύγχρονης αστυνομίας για ασφαλείς πολίτες και επικεντρώνοντας τη δράση της στην εμπέδωση του αγαθού της ασφάλειας, προωθεί αρχές και αξίες με σκοπό την προάσπιση της νομιμότητας, της ίσης μεταχείρισης και του δικαιώματος στη διαφορετικότητα.

Ο Έλληνας αστυνομικός επιχειρεί σε καθημερινή βάση έχοντας ως γνώμονα της δράσης του την αξιοκρατία και τη διαφάνεια, γεγονός που αναβαθμίζει ποιοτικά το παρεχόμενο έργο και παρέχει εχέγγυα εμπιστοσύνης προς τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του Σώματος και επιδιώκοντας την προβολή και ανάδειξη του έργου μας, προτεραιότητά μας τίθεται η εμπέδωση του αισθήματος της εγγύτητας προς τους πολίτες, της αμεσότητας και της ασφάλειας, προκειμένου η αποφασιστική πρόληψη και αντιμετώπιση του εγκλήματος να καταστούν πραγματικότητα.

Το 2021 η Ελληνική Αστυνομία κλήθηκε παράλληλα με το σύνολο των αρμοδιοτήτων της να διασφαλίσει την τήρηση των μέτρων πρόληψης μετάδοσης της πανδημίας COVID-19, με το προσωπικό της να ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα και ιδιαίτερα αξιοσημείωτο επαγγελματισμό για την προστασία των πολιτών και του δημόσιου αγαθού της υγείας.

Ως Αρχηγός του Σώματος καλώ όλους εσάς, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Νέα Χρονιά με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αυταπάρνηση να θέτετε ως προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του, να είστε συνεπείς στην αποστολή του Σώματος και να αφουγκράζεστε τις γενικότερες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Η ισχυρή σας παρουσία είναι αυτή που θα ανυψώσει τόσο το έργο σας όσο και την επαγγελματική σας προσωπικότητα.

Το 2022 εύχομαι να είναι έτος επιστροφής στην κανονικότητα, έτος αισιοδοξίας, έτος ασφάλειας, έτος δημιουργικότητας. Ας χαρίζει σε εσάς και την οικογένειά σας υγεία και ευτυχία και ας αποτελεί φάρο ελπίδας, κοινωνικής ανάπτυξης και ευημερίας.

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top