Τώρα: Μποτιλιάρισμα στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας (ΦΩΤΟ)

Τώρα: Μποτιλιάρισμα στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας (ΦΩΤΟ)

Μποτιλιάρισμα στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας αυτήν την ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Άλλη μια ταλαιπωρία για όσους κατάφεραν να περάσουν από τη Ε.Ο Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών και τα έργα που γίνονταν κοντά στην αερογέφυρα Θέρμης.

Σημειωτόν προχωρούν τα αυτοκίνητα αυτήν την ώρα στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, με τα κυκλοφοριακά προβλήματα και το μποτιλιάρισμα να εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, τα αυτοκίνητα περιμένουν το ένα πίσω από το άλλο να προχωρήσουν, με τους οδηγούς να “βράζουν” χάνοντας την υπομονή τους.

Μποτιλιάρισμα γέφυρα Νέα Ποτίδαια

Όπως φαίνεται και από τους χάρτες της Google, εκτός από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, πρόβλημα εντοπίζεται και νωρίτερα στο ρεύμα προς Κασσάνδρα και μάλιστα για αρκετά χιλιόμετρα.

Ειδικά όσοι οδηγοί κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Κασσάνδρα, νωρίτερα δοκιμάστηκαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, όταν κατά την διάρκεια εργασιών που γίνονταν στο ύψος της αερογέφυρας Θέρμης, έπρεπε να υπομένουν μποτιλιάρισμα που ξεπερνούσε τα 5 χλμ. Και όλα αυτά ημέρα Δευτέρα και όχι πρωί Σαββάτου.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ