Τώρα: Ομαλή η έξοδος για Χαλκιδική (VIDEO)

Τώρα: Ομαλή η έξοδος για Χαλκιδική (VIDEO)

Χωρίς να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι και αυτήν την ώρα η έξοδος των Θεσσαλονικέων προς τις παραλίες της Χαλκιδικής.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης 

Η κίνηση σήμερα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών παρέμεινε σε φυσιολογικά επίπεδα χωρίς να θυμίζει σε τίποτα εξόδους τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα όταν και σημειώνονταν μποτιλιάρισμα συνήθως από το ύψος του Cosmos.

Η συννεφιά που επικρατεί από το πρωί, το ενδεχόμενο βροχής για μετά το μεσημέρι σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και οι άδειες που ήδη ξεκίνησαν ίσως να συνέβαλαν στη σημερινή εικόνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών όπως εξελίσσεται αυτή την ώρα:

Νωρίτερα ένα μικρό πρόβλημα εντοπίστηκε στην έξοδο για Σωζόπολη όταν δύο αυτοκίνητα έμειναν σε κοντινή απόσταση από μηχανική βλάβη και χρειάστηκε η οδική βοήθεια προκειμένου να απομακρυνθούν.

Αυτή την ώρα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα ΙΧ στη γέφυρα της Ποτίδαιας και σε δύο σημεία της Σιθωνίας. Συγκεκριμένα στις Καλύβες, αλλά και μετά τη Μεταμόρφωση.

Αντίθετα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ασπροβάλτας όπου υπάρχει μεγάλη συσσώρευση οχημάτων και αναμονή που φτάνει μέχρι και τα 30 λεπτά, καθώς επίσης και στα διόδια των Μαλγάρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ