ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας με κεντρικό ζήτημα την εξέταση του ανοίγματος των σχολικών βαθμίδων την 12η Απριλίου. Πληροφορίες του GRTimes θέλουν μέλη της επιτροπής να τάσσονται κατά του ανοίγματος, αφήνοντας ένα ανοιχτό “παραθυράκι” μόνο για την Γ’ Λυκείου.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται μέσα στη συνεδρίαση που είναι σε εξέλιξη, πολλοί εξ αυτών τάσσονται κατά του ανοίγματος των σχολείων την επόμενη εβδομάδα, ενώ η πληροφορία που θέλει την κυβέρνηση να εισηγείται το άνοιγμα όλων των σχολικών βαθμίδων δεν επιβεβαιώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας λίγο νωρίτερα στο GRTimes, ξεκαθάρισε ότι τάσσεται κατά του ανοίγματος των σχολείων, αλλά και οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας η οποία θα επιβαρύνει την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, πριν το άνοιγμα των δραστηριοτήτων που φέρνουν το εισόδημα στα νοικοκυριά. Ο ίδιος, τονίζει ότι θα μπορούσε να ανοίξει η Γ’ Λυκείου μόνο εξ ανάγκης, και με πολύ αυστηρά μέτρα.

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top