ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Οινόη: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τις αποζημιώσεις των εγκλωβισμένων 

ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Οινόη: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τις αποζημιώσεις των εγκλωβισμένων 

Σήμερα, Παρασκευή (25/2) σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη αποζημιώσεων όσον αφορά την οδύσσεια που περάσαν οι επιβάτες του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία είχε παραμείνει ακινητοποιημένη στην περιοχή της Οινόης λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν αρκετά οι επιβάτες του δρομολογίου.

Γι’ αυτό τον λόγο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενεργοποιεί από σήμερα την ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για την λήψη έκτακτης οικονομικής στήριξης, όσων παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54,55,56,57 και 885.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://claims.trainose.gr/.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει τους επιβάτες, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885 στις 24 Ιανουαρίου 2022, ότι από σήμερα ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη της έκτακτης οικονομικής στήριξης.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://claims.trainose.gr/ από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι μετά την υποβολή της αίτησής τους να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τυχόν νεότερη ενημέρωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αμαξοστοιχίες στον Σταθμό της Οινόης

Οινόη: Πίσω στην Αθήνα με λεωφορεία μεταφέρονται οι εγκλωβισμένοι επιβάτες τρένου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οινόη: Έξαλλοι οι επιβάτες τρένου που παραμένουν εγκλωβισμένοι για πάνω από 17 ώρες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες τρένου που ακινητοποιήθηκε στην Οινόη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top