Τύρναβος: Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη

Τύρναβος: Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη

Το κορίτσι βρισκόταν με φίλες του στο πάρκο όταν ο σάτυρος άρχισε να τους δείχνει προκλητικά τα γεννητικά του όργανα, σύμφωνα με την καταγγελία.

Πυρ και μανία έγινε ο πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον Τύρναβο, όταν η κόρη του τον ενημέρωσε ότι την ώρα που βρισκόταν μαζί με φίλες της σε ένα πάρκο στην περιοχή Αργυροπούλι του Τυρνάβου, ένας άνδρας τους έδειχνε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα.

Ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και, μετά την καταγγελία του, ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής του επιδειξία που έδωσε η ανήλικη και μάλιστα με λεπτομέρειες. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και 24 ώρες αργότερα εντόπισαν έναν 34χρονο Ρομά και προχώρησαν στην σύλληψή του.

Ο 34χρονος, που συγκέντρωνε ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά σίδερα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε στο πάρκο για να κάνει την σωματική του ανάγκη, αλλά ξαφνικά τον είδαν τα ανήλικα κορίτσια. Δεν έπεισε, όμως, τους αστυνομικούς οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη σε βάρος ανηλίκου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top