Βαρτζόπουλος: Εντός των επόμενων μηνών μπαίνουν μπουλντόζες για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Βαρτζόπουλος: Εντός των επόμενων μηνών μπαίνουν μπουλντόζες για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Εντός των επόμενων μηνών θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες για την κατασκευή του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ενώ το θέμα της ανέγερσης του ογκολογικού νοσοκομείου βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

“Για το παιδιατρικό νοσοκομείο υπόθεση έχει τελειώσει. Έχει υπογραφεί η σύμβαση του χρηματοδότη, που είναι το ίδρυμα “Νιάρχος”, με τους ανάδοχους κατασκευαστές και ελπίζουμε ότι εντός των επομένων μηνών θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες. Όσον αφορά το Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αυτό είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και σε μερικούς μήνες θα μπορούν να γίνουν πιο συγκεκριμένες εξαγγελίες”, είπε ο κ. Βαρτζόπουλος.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος, Θεόδωρος Καράογλου, Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Σταύρος Καλαφάτης, Φάνης Παπάς στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης και οι ίδιοι έθεσαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το Μετρό, τον οδικό άξονα fly over, τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τους εργάτες γης κ.α.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top